You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Ашвин мами Варша, Манджу опитва да събере Сатиш и Арчана

Завинаги свързани: Ашвин мами Варша, Манджу опитва да събере Сатиш и Арчана

Завинаги свързани – Арчана и Манав се разделят трайно, Ашвин мами Варша

Въпреки че пред Варша се прави на любвеобилен бъдещ годеник, Ашвин има таен план как да я използва. В новите епизоди на Завинаги свързани, една лъжа ще промени живота на едно младо момиче, а пъклените интриги на Савита най-накрая ще дадат своите плодове.

Варша вижда Ашвин и Урмила заедно и му търси сметка за жената до него. Той обаче ловко успява да я заблуди, че това е клиент на компанията. Междувременно вдига високо заплатата на приятелката й Рашми, за да си мълчи. Оказва се, че тя е предала най-добрата си дружка за повишение и повече пари.

Арчана се явява на работа във фирмата на Сатиш, а той е толкова впечатлен от нея, че я взима веднага. Манджу доста се дразни, когато вижда, че Арчу работи при него, но не успява да му повлияе, за да я уволни. Междувременно етърва й разбира, че Манав е кандидатствал за заем в компанията. И моли Сатиш да му отпусне нужните средства.

Савита е много доволна, когато научава, че Манав е решил да купи сервиза на Гириш. Тя обаче се опитва да манипулира сина си, да се разведе с жена си, ако иска да получи заема.

Варша разкрива на Вайшали, че ще съобщи важна новина на семейството. Но не бърза да й каже за годежа. Това ще се окаже най-голямата й грешка в бъдеще, когато Ашвин бъде разкрит.

Междувременно Манджу настоява пред Винод да помоли Сатиш за помощ в намирането на по-добре платена работа. Той обаче твърдо отказва да я послуша. Сулочана и Манохар също не искат да използват връзките на бившия си зет, за да издействат повишение на сина си. И допълнително настройват снаха си към себе си и Арчана.

Отмъщението на Савита

Савита отива във фирмата на Сатиш и научава, че Арчана също работи там. Тя й вдига ужасен скандал и се опитва дори да я изгони. Младото момиче иска да напусне фирмата, но Сатиш не й позволява. Манав научава за сцената устроена от майка му и сурово я порицава за това. Двамата се скарват, а майка му настоява да се изнесе от дома си. Манав с последни усилия успява да я спре, да не го направи. За да се върне в дома си обаче, Савита поставя ултиматум на сина си – иска да подпише документите за развод с Арчана. Манав отказва, но се обажда в офиса на Сатиш, за да се извини за поведението на майка си.

Сачин пък успява да зарадва семейството с новината, че е приет да учи в Ню Йорк. Той предлага и брак на Шравани, която приема. Влюбените обаче са изправени пред нова пречка – Гириш. Той отказва да даде дъщеря си на мъж с лоша слава. И ги разделя.

Савита успява да се съюзи с млада жена от компанията на Сатиш и започва да работи срещу брака на Арчана и Манав. Жената се представя за приятелка на Арчу и споделя с Манав, че Сулочана настоява за развода, за да уреди брака й със Сатиш. Натискът у дома също се усилва и Манав е принуден да се бори с майка си постоянно. Накрая Вишвас е този, който слага край на скандалите, като забранява на Савита да говори на Манав за развод.

Сатиш споделя с Арчана, че ще отпусне заема на Манав, а тя е много щастлива. Научавайки, че с помощта на съпругата си е получил парите, механикът е силно разколебан за връзката им.

Приятелките на Варша започват да подозират, че Урмила не е просто клиент на компанията, но тя не може да повярва, че той би й се подиграл по този начин. При все това съмненията у нея също стават все по-силни.

Завинаги свързани
Завинаги свързани

Манджу негодува, че Арчана и Сатиш се сближават, но Расика настоява пред дъщеря си, че тя трябва да събере двойката. И я убеждава, че това ще бъде само от полза за семейството.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!