You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Дармеш крие второ семейство, Манджу опитва да съсипе Манав

Завинаги свързани: Дармеш крие второ семейство, Манджу опитва да съсипе Манав

Завинаги свързани продължава с опитите на Джевант и Манджу да провалят брака на Арчана и Манав

Маската на Манджу пада, а истината за тайния двойствен живот на Дармеш излиза на бял свят. В новите епизоди на Завинаги свързани, Манав и Арчана се борят с интриги и измами, за да спасят връзката си.

Савита е бясна, че синът й е унижен от семейството на снаха й, затова се опитва публично да я изгори пред къщата й. Манав спасява съпругата си, но е ранен. А майка му бива заключена в дома си. Тя обаче вика полиция и вини Дамодар в семейно насилие. Цялата драма приключва с нова разправия и арест за неуспелия актьор.

Завинаги свързани
Завинаги свързани

Манав защитава Вайшали от нападките на местни момчета, освен това успява да върне парите на непознатия господин. Той му е толкова благодарен, че го препоръчва за работа.

Джевант завижда на щастието на Арчу и предлага на Манджу да се съюзят. Тя приема и дори крои план, как да уличи Манав в престъпление.

Сулочана предлага на младите да заминат за меден месец в Пули, което кара снаха й още повече да се сърди. Варша пък се страхува, че връзката й със Сатиш се разпада и двамата вече не са толкова близки, както преди.

Междувременно в Пули Манав и Арчана виждат как детето на непозната жена припада. Те не само помагат то да бъде откарано в болницата, но и дават пари на жената. По ирония на съдбата, това е другата съпруга на Дармеш — Мадури.

Двамата имат син — Варун, но никой не знае за тайната им сватба. Мадури дори не подозира, че съпруга й има друга жена и живот. За Манав е голям шок, когато разкрива тайните на своя девер, но си премълчава.

Тайната на Дармеш

Въпреки че се разкъсва между това да замълчи и да сподели с Арчана, Манав запазва тайната на Дармеш. Мадури го принуждава да остане до сина им, докато детето се възстанови от операцията. Дармеш се обажда на Вайшали, за да й каже, че няма да се прибере за рождения й ден. Това силно я разстройва, още повече, когато чува Арчана и Манав също да говорят за проблема на мъжа й.

Манджу решава, че е настъпил моментът да оклевети Манав и слага тайно парите, които Винод дължи на Джевант в неговия шкаф. След това го уличава пред всички, че той е обрал мъжът й. Завърналия се междувременно Дармеш също го порицава. Обидени, Арчана и Манав отказват да живеят под един покрив с роднините си.

Сулочана споделя съмнението си, че Манджу стои зад престъплението, но снаха й я чува. Следва скандал и обвинения, че Сулочана не я харесва и нарочно иска да я изгони. Заявява на Винод, че не желае да има нищо общо с родителите му.

Савита научава за поредната драма в дома на сватовете си и моли сина си да се върне при нея. Той обаче отказва да остави Арчана и се обръща за помощ към Тарун. Приятелят му дава подслон на него и на Арчана в дома си.

Манджу се издава, че тя е скрила парите в гардероба на Манав и е сурово порицана от свекърите и мъжа си. Арчу също научава истината и заявява, че не иска да общува никога вече нито с нея, нито с брат си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!