You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Манав предлага брак на Шравани, Арчу отказва развода

Завинаги свързани: Манав предлага брак на Шравани, Арчу отказва развода

Завинаги свързани продължава с още по-голямо оплитане на връзките между героите

Манав предлага брак на Шравани, а Арчана предлага на Сатиш, да поиска ръката на Варша. В същото време Варшу се опитва да събере Арчу и Манав, докато Савита заплашва снаха си с убийство. Гириш принуждава дъщеря си да махне детето на Сачин, а Дамодар не иска да изгуби внучето си. И сред целия този водовъртеж Манджу продължава да плете интриги в Завинаги свързани.

Но да започнем отначало.

В следващите епизоди ще видим, как Манав е готов да поеме отговорност за детето на Сачин. Той предлага брак на Шравани, въпреки че все още обича Арчана. Савита одобрява решението му, както и Гириш. Единствен Дамодар е против, но думата му губи тежестта си в дома на семейството.

Завинаги свързани: Арчана  отказва да се разведе с Манав, той обещава брак на Шравани
Завинаги свързани: Арчана отказва да се разведе с Манав, той обещава брак на Шравани

В същото време Арчана говори със Сатиш и го съветва да сподели с майка си за чувствата си към Варша. Предупреждава го, че Бавна й е поставила неизпълнимо условие, за да развали годежа. Той поставя личното си щастие над желанията на родителите си, но за съжаление пак не получава любимата жена. Когато предлага брак на Варша, тя му отказва.

Серия от сложни схеми и ходове на Вайшали и близките им събират Манав и Арчана. Но и двамата отказват да приемат знаците. Пули взима колието на леля си и го слага в прасада за Манав. Дамодар вижда в това знак от боговете, но не и съпругата му, която плаши снаха си със смърт.

На последното изслушване Арчу отказва да се разведе, тъй като е научила за престъплението на Аджит. Когато отива в дома на мъжа си обаче, разбира за сложната ситуация с Шравани. Тя си тръгва, но не се прибира и у дома. Близките й се тревожат, а Манав излиза да я търси. И се заклева да я върне обратно…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!