You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Недоразумение разделя Манав и Арчана

Завинаги свързани: Недоразумение разделя Манав и Арчана

Завинаги свързани продължава с нови срещи на нашите герои

В новите епизоди на Завинаги свързани, Манав и Арчана все повече се сближават. Тържеството по случай годежа на Аджит и Маниша приключва, но Сулочана не пропуска случая. Тя моли Расика да сподели на Сатиш, че Арчана си търси съпруг.

Маниша решава да я запознае с братовчед си, но Расика не е склонна да съдейства за евентуален годеж. Според нея Сатиш е твърде богат и образован, и не е подходящ за Арчана.

Варша и Сулочана пак се скарват. Дъщеря й е убедена, че майка й е помогнала на Расика да унижи семейството им. Вайшали също я подкрепя и отношенията у дома се напрягат.

Завинаги свързани
Завинаги свързани

Арчана изпитва вина, че майка и страда заради нея. Чувайки разговора между сестрите Манджуха заявява, че Расика няма никаква вина и че Арчана наистина не е достойна за богат годеник. Според нея те не трябва да забравят класовите различия, което води до конфликт между Вайшали и Манджу.

Свати страда от раздялата с годеника си и Мадури кани Арчана да се види с нея. Двете приятелки отиват във фитнес салона, който посещава Аджит. Момичетата решават да потърсят сметка за разваления годеж, но погрешка попадат на Манав, който си поправя колата и започват да му се карат.

За щастие Арчана се намесва и успява да го спаси.

В дома на главната героиня от Завинаги свързани Варша и Вайшали все още не могат да простят тежките думи на Манджуха. Сулочана припомня на Варша, че когато обидата е от близък човек повече боли. Майката все още е много наранена от поведението на Варша.

И го изживява много повече, отколкото това на Расика и Манджуха. Варша отново моли за прошка майка си и й предлага да се помирят.

Неочаквани годежари

Междувременно Свати иска обяснение от Аджит защо е развалил годежа. Двамата се срещат в деня на сватбата и тя му поставя въпроса ребром. Аджит признава, че е влюбен в Свати, но другото семейство е по-богато и за това е предпочел другото момиче.

Отхвърлената Свати разкрива истината пред всички и сватбата е отменена.

В гнева си Расика се нахвърля върху Арчана, че нарочно е допринесла за провала на сватбата на сина й. И не пропуска да забие ножа по-дълбоко. Манохар заявява, че търсенето на богат и образован кандидат за Арчана ще я унижи още повече.

И решава сам да намери съпруг на дъщеря си.

В същото време тайния обожател на Арчана — Манав, споделя с Тарун своите вълнения. Тарун открива името и адреса на момичето. Обажда се в дома на Арчана и иска разрешение от баща й да ги посетят. Манохар се съгласява, но не и майка й.

Докато чакат гостите, на вратата се появява Сатиш с родителите си. Сулочана се притеснява, че момчето не знае, че момичето й не е образовано. За да не изживее Арчана разочарование, тя решава да предупреди младежа, че тя не е подходяща за него. Сатиш обаче е наясно, че тя е необразована, но успокоява майка й, че за него са много по-важни нейните качества като домакиня и почитането на семейната чест.

Междувременно другите годежари също пристигат пред дома. Виждайки колата на Сатиш, Манав си спомня, че е ремонтирал тази кола. Той предлага да се откажат от посещението, защото решава, че това е дом на много по-богати от тях хора.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!