You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Расика плете интриги за Манав и Вайшали

Завинаги свързани: Расика плете интриги за Манав и Вайшали

В Завинаги свързани Расика се опитва да разбие брака на Манав и Арчана, но не успява

Злобата на Расика спрямо Арчана и Манав е толкова силна, че дори заплита сложна интрига, за да разбие щастието им. Тя разбира, че двамата са приютили сестра й Вайшали и започва да разпространява слухове, че механикът има връзка със сестрата на жена си. Това предизвиква скандал с непредвидими последствия, които засягат най-вече Арчана.

Семейството отказва да разкаже на Сулочана истината за проблемите между Вайшали и Дармеш, за да избегнат проблемите. Бавна също не успява да научи истината. Сатиш скрива от майка си новината, че Варша не може да има деца. Той я насърчава дори да се върне на работа, за да забрави тревогите си около нереализираната й бременност.

Дармеш избира нов съпруг на Арчана в Завинаги свързани
Завинаги свързани

Сулочана се възстановява и настоява пред дъщеря си да не се предава. Уверява я, че ако вярва и е силна, един ден ще сбъдне мечтата си да стане майка. Също така й дава кураж и сили да продължи напред в битката за собственото си щастие.

Бизнесът на Манав и Аджит се развива успешно и двамата продължават да откриват нови сервизи. Приятел на Аджит се опитва да го вкара в капана на хазарта, но той устоява на изкушението.

Междувременно големия проблем, около който всички се въртят, е ситуацията с Вайшали и Дармеш. Тя продължава да живее със сестра си и зет си, като твърдо отказва да каже истината на майка си или да прости на мъжа си изневярата.

Когато Арчана и Манав най-накрая успяват да убедят Дармеш и Вайшали да се срещнат, той води и Мадури на срещата. Савита го заплашва, че ще го издаде, а той вини Манав, убеден, че го е предал пред майка му.

неочаквано на събирането се появява и Сатиш. За да спаси ситуацията Арчана лъже, че жената е далечна роднина на Дармеш. Сулочана също се среща случайно с нея и отново се налага тя да бъде заблудена.

Трагедия от грешки

Лъжата, че Мадури е роднина на Дармеш, поражда серия от трагикомични ситуации. Вайшали отказва да се върне при мъжа си, но в същото време не напуска и дома на Манав и Арчана. Расика използва ситуацията, за да разпространи грозни слухове по адрес на Манав. А това принуждава Арчана да го помоли да се премести в дома на родителите си.

Мадури признава, че не желае да се разведе с Дармеш, което пък кара Вайшали да поиска развод. Манав и Арчана отказват да й го позволят и я съветват да размисли. Сатиш и Варша се опитват да помирят скараните съпрузи, но Арчана отказва да разкрие, какво е разделило сестра й и зет й.

Разстроена от слуховете по адрес на брат си Вандида посещава дома му. Арчана й разказва истината за Мадури и тя застава на страната на Вайшали. Междувременно хазартът отново преследва Аджит, но той устоява на изкушението.

Савита е щастлива, че Манав се прибира у дома, но той отказва да се върне при родителите си. Тогава тя напада Арчана, че се опитва да го раздели от семейството му. Манав застава на страната на съпругата си и припомня на майка си, че тя е тази, която ги е изгонила от дома си. И отказва да остави съпругата си сама.

Сулочана изненадва всички като кани Мадури на семейна церемония. Мена също идва, както и Дармеш, и Вайшали. Младият мъж е силно уплашен, че тайната му ще бъде разкрита, но първата му съпруга успява да си тръгне, преди пристигането на майка му.

Междувременно Вайшали приема да се прибере в дома на свекърите си. А Мена, чувайки слуховете за нея и Манав, решава, че ще следи двамата по-изкъсо.

Савита забравя Сачин на пазара, докато пазарува. Продавач разпознава Арчана като нейна снаха и й поверява детето. Когато ги среща двамата Савита удря снаха си, винейки я, че се е опитала да го отвлече. Манав отново се застъпва за съпругата си, като вини майка си, че е загубила племенника му. Признава на Арчана, че няма да се върне у дома, докато тя не ги приеме за семейство.

Междувременно в квартала слуховете за връзката на Манав и Вайшали се засилват. Никой не вярва на Аджит, че Манав е почтен човек и решават да изхвърлят семейството…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!