You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Сатиш разваля годежа с Арчу

Завинаги свързани: Сатиш разваля годежа с Арчу

Завинаги свързани започва с годеж, а приключва със самоубийство

В Завинаги свързани съдбата разделя Арчу и Манав, а Сатиш засрамва девойката, съсипвайки я, заради измама.

В деня, в който Манав и Тарун планират да посетят Арчана, Сатиш и родителите му също идват.

Сатиш и Арчу разговарят насаме. Той разбира, че тя е готова на всичко за семейното благоденствие. Манав и Тарун разбират, че Арчу е сгодена и горчиво страдат от това. Полицаите залавят Дамодар—бащата на Манав, който има проблем с пиенето и е извършил кражба, за да си купи алкохол. Тарун помага на Манав да плати гаранцията на баща си. Расика от своя страна твърдо е решена да попречи на Арчу и Сатиш да се съберат.

 

Сулочана решава да покани Сатиш и семейството му на вечеря, по повод на годежа. А Расика се обажда в дома на Сатиш и започва да разказва, че Арчу има много лош характер и затова все още не се е омъжила. След което отива в дома на младото момиче и продължава да сплетничи, но вече срещу Сатиш.

Междувременно Манав страда заради баща си. Преди време Дамадор е бил преуспяващ актьор, който с времето е бил забравен. Манав се опитва да го уреди на работа, но заради прекалените претенции на баща си, опитите му търпят провал.

В дома на Арчу и Сатиш роднините ги изпращат на първа среща. Тя обаче се проваля от злобната Расика, която подучва Аджит да наеме непознато момче, което да се представи за неин приятел. Следва скандал и Сатиш започва да съжалява за годежа.

Винод се съмнява, че сестра му е оклеветена, а кулминацията настъпва, когато непознат мъж предлага на Сатиш среща с платена жена, а на снимката е Арчу. Изуменият младеж разваля годежа, Сулочана е отчаяна, а Винод търси виновника. Манджу разбира, че Расика и Аджит са в основата на проваления годеж и ги порицава.

Заради избухналия скандал Винод, Варша и Вейшали не искат да излизат от дома, защото се страхуват, че слуха за Арчу е обиколил квартала. Дамадор пък разбира ,че Манав е уредил работа за него и дори плаща част от заплатата му и се разстройва много. Решава отново да посегне към алкохола. Тази трагедия обаче не е единствената в живота на семейството.

След случилото се с Арчу, Манахор решава да се самоубие и единствено бързата намеса на Манав го спасява. Арчу също посяга на живота си, но Винод успява да я спаси. Манав разбира за проваления годеж и успокоява Манахор, че не всичко е загубено и да не губи вяра.

<h3>Завинаги свързани започва с годеж, а приключва със самоубийство</h3> В Завинаги свързани съдбата разделя Арчу и Манав, а Сатиш засрамва девойката, съсипвайки я, заради измама. В деня, в който Манав и Тарун планират да посетят Арчана, Сатиш и родителите му също идват. Сатиш и Арчу разговарят насаме. Той разбира, че тя е готова на всичко за семейното благоденствие. Манав и Тарун разбират, че Арчу е сгодена и горчиво страдат от това. Полицаите залавят Дамодар—бащата на Манав, който има проблем с пиенето и е извършил кражба, за да си купи алкохол. Тарун помага на Манав да плати гаранцията на баща си. Расика от своя страна твърдо е решена да попречи на Арчу и Сатиш да се съберат.   Сулочана решава да покани Сатиш и семейството му на вечеря, по повод на годежа. А Расика се обажда в дома на Сатиш и започва да разказва, че Арчу има много лош характер и затова все още не се е омъжила. След което отива в дома на младото момиче и продължава да сплетничи, но вече срещу Сатиш. Междувременно Манав страда заради баща си. Преди време Дамадор е бил преуспяващ актьор, който с времето е бил забравен. Манав се опитва да го уреди на работа, но заради прекалените претенции на баща си, опитите му търпят провал. В дома на Арчу и Сатиш роднините ги изпращат на първа среща. Тя обаче се проваля от злобната Расика, която подучва Аджит да наеме непознато момче, което да се представи за неин приятел. Следва скандал и Сатиш започва да съжалява за годежа. Винод се съмнява, че сестра му е оклеветена, а кулминацията настъпва, когато непознат мъж предлага на Сатиш среща с платена жена, а на снимката е Арчу. Изуменият младеж разваля годежа, Сулочана е отчаяна, а Винод търси виновника. Манджу разбира, че Расика и Аджит са в основата на проваления годеж и ги порицава. Заради избухналия скандал Винод, Варша и Вейшали не искат да излизат от дома, защото се страхуват, че слуха за Арчу е обиколил квартала. Дамадор пък разбира ,че Манав е уредил работа за него и дори плаща част от заплатата му и се разстройва много. Решава отново да посегне към алкохола. Тази трагедия обаче не е единствената в живота на семейството. След случилото се с Арчу, Манахор решава да се самоубие и единствено бързата намеса на Манав го спасява. Арчу също посяга на живота си, но Винод успява да я спаси. Манав разбира за проваления годеж и успокоява Манахор, че не всичко е загубено и да не губи вяра.   Манахор разбира, че е постъпил глупаво и заявява на близките си ,че не трябва да се срамуват, тъй като Арчу не е направила нищо лошо. Манахор споделя с Арчу ще подаде добри отзиви за поведението на Манав. Винод решава, че ще подаде сигнал в местния полицейски участък. Тарун убеждава Манав, че трябва да се ожени за Арчу. Варша отива на кино като казва на майка си, че отива да пише доклад с колежка. Арчу обаче научава и я порицава.
Завинаги свързаниp

Манахор разбира, че е постъпил глупаво и заявява на близките си ,че не трябва да се срамуват, тъй като Арчу не е направила нищо лошо. Манахор споделя с Арчу ще подаде добри отзиви за поведението на Манав. Винод решава, че ще подаде сигнал в местния полицейски участък. Тарун убеждава Манав, че трябва да се ожени за Арчу. Варша отива на кино като казва на майка си, че отива да пише доклад с колежка. Арчу обаче научава и я порицава.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!