You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Сватбата на Манав и Шравани се проваля, Арчана напуска града

Завинаги свързани: Сватбата на Манав и Шравани се проваля, Арчана напуска града

Героите от Завинаги свързани поемат по нови пътища

Арчана и Манав имат шанс за ново щастие, но го пропиляват в Завинаги свързани. Шравани се отказва от брачния обет към Манав, а Сатиш и Варша преминават през сериозни изпитания, докато връзката им се заздрави.

Връщаме се отново в болницата, където Арчана моли Дамодар само за едно нещо – да спре да пие. Той й обещава да го направи, но само ако тя се смили над него и се събере с любимия му син. Арчу отказва да наруши обещанията си и си тръгва от клиниката. Лекарите пък поставят ужасяваща диагноза на Дамодар – рак.

Завинаги свързани - 1 година по-късно
Завинаги свързани – 1 година по-късно

Сулочана получава предложение за брак от Премила – тя иска Вайшали за своя съпруга.

Отново в клиниката Манав е раздвоен между желанието на баща си и това да изпълни дълга си. Шравани прави сцена, вбесена от колебанията на годеника си. Гириш пък в същото време обявява, че иска да спази всички ритуали. И това още повече обърква семейството.

Урмила научава, че е бременна и решава да се върне в Австралия. Преди това обаче, тя съветва Бавна да се помири със снаха си, разкривайки й истината за Ашвин.

Сатиш и Варша изясняват чувствата си един към друг. А майка му приема снаха си отново у дома.

Расика съобщава на фамилията, че апартаментът на Манджу и Вишну е готов. От каприз и яд съпругата му настоява да се нанесат веднага. Винод я упреква, че се държи с родителите му обидно, но тя настоява да се пренесат. Накрая той отстъпва и двамата се местят в новия си дом. Сулочана тъгува за сина си, но подкрепя искането на снаха си.

Дамодар научава, че е болен от рак и моли Манав и Арчана да се съберат. Савита е разтърсена, но не знае как да постъпи. Тарун обещава на Манав, че ще намери лек за болестта на баща му. А Вайшали решава да изненада всички, като приеме предложението за брак, което й е било направено.

Възмездието

Както и всички други, така и нашите злодеи се оказват в доста сложна ситуация. След скандалите с Аджит, бизнесът на Расика тръгва надолу. Тя не спира да упреква сина си, че той е отговорен за това. И малко по малко двамата тръгват по пътя на разорението.

Шравани вдига пореден скандал на Манав, обвинявайки Арчана, че съсипва щастието й. Неспособен да се въздържи Манав този път й разкрива, че се жени за нея не от любов, а само, за да спаси честта й. Шравани си тръгва и оставя писмо, в което дава разрешение за сватба му с Арчана. Гириш също настоява двамата да се съберат отново.

Варша и Сатиш в същото време преживяват тежка свада. Тя се държи неуважително със свекърва си, а в момент на афект той я удря. Разстроена, Варша отива при родителите си. А там се свързва с Манав, разказвайки му за случилото се. Шравани подслушва разговора и научава, какво е станало. Варша скрива истината от близките си, но при посещението си в дома й, Шравани разказва цялата истина, предизвиквайки скандал.

След като всички маски падат, а Шравани се оттегля от сцената, Манав отново предлага брак на Арчана. Тя обаче отказва. Заявява на семейството, че иска да учи и не желае да помрачава щастието на младото момиче. След което напуска Мумбай.

1 година по-късно

Шравани ражда момченце, което кръщава Сачин. Детето живее с майка си в дома на Савита, но малцина знаят, че двамата не са женени. Арчана се завръща и поема ръководен пост във фирмата на Сатиш и бъдещия си зет Дармеш. Расика и Аджит са разорени.

Манав безвъзмездно помага на семейството на сестра си с пари, въпреки възмущението на Расика. Аджит пък е променил отношението си към съпругата си – сега той й е безкрайно благодарение, защото благодарение на нея и близките й не просят по улиците.

Прибирайки се Арчана вижда непознато дете да плаче на пътя. Без да знае, че това е осиновения син на Манав, тя се грижи за него. По-късно споделя със Сулочана, че е усетила странна връзка с детето. Сулочана й разказва, че това е синът на Манав. Савита пък е щастлива, тъй като Дамодар е оставил пиенето и е здрав, а лекарите са объркали диагнозата му.

Винод се среща със сестра си, но не крие, че тъгува заради раздялата с близките си. Сатиш и Варша също я посрещат и са много щастливи, че отново е с тях. Те й признават, че бракът им е щастлив, а Бавна ги е оставила да живеят сами в имението. Другата голяма изненада идва, когато тя научава, че в компанията, където е назначена за шеф, Манав работи като механик.

Сатиш я моли да не напуска от неудобство пред бившия си съпруг. И й разкрива, че той така и не се е оженил за Шравани. Озадачена тя се свързва със съпруга си, който й разкрива истината – двамата с Шравани не са женени, а той няма и желание да се събира отново с нея. Причината е, че чичо му умира малко преди сватбата и те отказват от венчавката.

Неочаквани изненади

Арчана споделя със Сатиш плановете си да напусне. Но приема да изчака с оставката, докато й намерят заместник. Манав също споделя с Тарун, че не желае да остава на работа, тъй като това притеснява Арчана.

Междувременно Вайшали се стяга за годеж, а Бавна и Мохан са поканени на събитието. Приятели и колеги на Манав го убеждават и той да присъства на тържеството. Изненадата на роднините е голяма, когато разбират, че Манав и Арчана работят заедно. А Варша се сърди на Сатиш, че не я предупредил за събитието.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!