You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Завинаги свързани: Вайшали разкрива тайната на Дармеш

Завинаги свързани: Вайшали разкрива тайната на Дармеш

В Завинаги свързани тайната на Дармеш става достояние на всички

Финансовите проблеми на Арчана и Манав стават повод двамата да се скарат заради желанието й да работи. Манав напуска дома, което разстройва Арчу и тя отива да го търси при родителите му. Там отново се скарва със Савита и си тръгва обидена. Краят на драмата между двете приключва, когато свекърва й решава да разкаже на майка й за това, че другата й дъщеря е омъжена за двуженец.

Манав решава да създаде собствен бизнес, а междувременно шуреите му са в епицентъра на скандала. Сатиш се отърсва от кошмарните видения как казва на Варша, че не може да има деца и замълчава. Той моли и Бавна да предпази съпругата му. Междувременно Вайшали осъзнава, че Мадуро и Варун са семейство на Дармеш и го напуска. Арчана се опитва да успокои сестра си, но без успех.

Младата жена отива да живее при Манав и Арчу, докато Варша, по молба на Дармеш се опитва да я върне обратно в дома й. Самият той се срамува да каже на семейството истината за първия си брак.

Междувременно Сатиш е доста шокиран да го види как празнува с първата си съпруга и сина си. Той обаче заблуждава и него, и Сулочана след това, че това са негови далечни роднини.

Самият Сатиш се измъчва заради проблемите на Варша и споделя с Вайшали за случилото се. Момичето пък признава пред Манав и Арчана, че иска да напусне съпруга си. Трите сестри се срещат и се сдобряват. В крайна сметка Вайшали се прибира у дома, но замълчава за личната си тайна. Вместо това разказва на Арчана за проблемите на Варша, която пък успява да ги подслуша и научава истината.

Раздялата на Мадуро

Мадуро се среща с Вайшали и я моли за прошка. Обещава й, че ще напусне живота на Дармеш. Младата му съпруга обаче не е готова толкова лесно да загърби скандала. Още повече, че е била свидетел как той се отнася с Варун и първата си жена, като с истинско семейство.

Вайшали продължава да крие от семейството си истината. Междувременно Мадуро си тръгва от града, но е подслонена от Мена, майката на Дармеш. Когато я вижда в дома си той побеснява, но майка му твърдо отказа да отстъпи пред настояванията му да изгони новодошлата.

Сатиш води Варша в храм, където по чудо е заченала жената на негов колега, но врачка предсказва на съпругата му, че тя няма да има късмет. По-късно това ще тласне жена му към драматични действия.

Завинаги свързани
Завинаги свързани

Междувременно всички се прибират в града. Манав споделя с Арчана, че си мечтае да се прибере при родителите си с нея. Тя го подкрепя, но Савита още не е готова да им прости. Сулочана пък вижда, че Варша е тъжна и я пита защо. Тя й споделя, че не може да има деца, а Сулочана изпада в астматичен пристъп, след като научава за състоянието на дъщеря си. Всички са сериозно уплашени за нея. Вайшали отказва да признае на майка си за прегрешението на Дармеш, за да не я довърши. Савита обаче няма подобен проблем със съвестта си.

Междувременно Дармеш се притеснява единствено, дали случайно бизнесът му няма да пострада, ако Сатиш научи истината.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!