You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Завръщане в младостта на генетично ниво: Използвайте буркан и снимка от преди 25 години

Завръщане в младостта на генетично ниво: Използвайте буркан и снимка от преди 25 години

Фотолексир от снимка и вода ще ви върнат усещането за младост и енергия, затрупани от грижи и ангажименти

Според популярната теория клетките ни имат памет. Те съдържат целия „архив” на живота ни. Те знаят най-добре какви сте били като деца, като млади момичета и сега – в по-зряла възраст. Дори сега да се чувствате грохнали и стари, клетките ви отлично помнят какво е да си млад и витален.

За да възстанови организма ви здравето и енергията не е нужна само диета, медитации, упражнения. Оказва се, че просто трябва да му „напомните” какво е неговото оптимално състояние. За целта ви са нужни само буркан (кана) и снимката ви от младостта.

Не подценявайте важността на кадъра. На него трябва да сте сами, но по-възрастни от 25 годишни.

Тази снимка закрепете от вътрешната страна на каната с тиксо. Лицевата страна на фотото трябва да „гледа” навътре. След това на противоположната страна на снимката залепете с тиксо фолио.
Напълнете каната с вода. Тя ще „прекопира” образа на снимката върху себе си. Чували сте, че водата има памет, нали?! Точно това нейно свойство ще използваме – тя ще предаде като с електромагнитни вълни информацията, която е закодирана в нея.
Подмладяване със силата на водата
„Паметта на водата” се използва за съхраняване и споделяне на мисли, музика, молитва, въпроси. Чрез нея, доказано от науката, може да се влияе и върху организма. Тя е нещо като диск, върху който записвате желаното като информация.

Използвайте чиста, филтрирана вода, не вода от чешмата или преварена. Нищо не ви пречи да използвате бутилирана, която се продава в магазините. Идеалният вариант е да е изворна или от кладенец.

Нивото на водата в каната трябва да е малко над ръба на снимката. Когато излейте вътре водата, задействате процеса. Информацията от снимката достига до фолиото като сателит, който събира и фокусира приетото.

Целият процес трае 12 часа. Ако започнете да зареждате водата преди сън, сутринта е готова за използване. Каната не се избира според снимката, а според количеството вода, което ще ви трябва за деня.
Пийте на малки глътки, прибавяйте към ваната, която взимате в продължение на три месеца без прекъсване. Не се тревожете, ако апетитът ви е нараснал – душата ви го иска. Не ви обещаваме лифтинг-ефект на кожата, а онова специално сияние на кожата, когато се чувстваме щастливи, влюбени и здрави.

Фотоелексирът ще върне самочувствието ви на млада красавица. Ще се чувствате по-енергични и мотивирани да действате, дори предпразничната суетня да ви мори. Мисълта, че правите нещо специално, магично и тайно за себе си ще ви накара да се чувствате добре още преди да сте видели крайния резултат от процеса.
Фотоелексирът дръжте на сухо място, далеч от слънчева светлина и електроуреди в кухнята. Не я дръжте в хладилника!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!