You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Беатрис умира, обвиняват Самуел в убийство на погребението

Земя на честта: Беатрис умира, обвиняват Самуел в убийство на погребението

Кайетана успява – разделят влюбените братя и сестри в Земя на честта, макар да страда по внука си

Драматична загуба за братята от Земя на честта – сестра им се връща, но губят жените, които обичат.

Артуро не е наивен – обвинява Исадора за съмненията на София и й забранява да се доближава до тях. Андреа обещава в ареста да плати за щетите в офиса на Самуел. Флавио казва на семейството си, че се е оженил. Вероника иска да се срещне с Ирина, за да й обясни всичко. Соледат вижда Беатрис в криза и разбира за проблемите й. София иска да избяга от любимия чак в Европа.

Емилио кани Кайетана на вечеря и й предлага брак. Леонардо казва на Исадора за предстоящия полет на София. Вероника съобщава новината на Артуро и той тръгва към летището. Емилио отвлича Леонардо. Беатрис припада и слугите й вярват, че са изпълнили пъкления си план. Кайетана вижда Артуро на летището и му кацва, че няма да види вече сина си.

Биячите на Емилио не могат да разубедят Леонардо да изостави Кайетана. Миранда казва на приятелката си чия дъщеря е Вероника. Беатрис знае, че си отива и дава последен съвет на Самуел – да види с нови очи жената, която вехне по него. Въпреки молбата му, тя не казва, че това е Андреа.

Кайетана полага грижи за любимия си. Дъщерите й се установяват в Париж. Миранда посяга на живота си. Артуро намира детските си снимки и тази на Вероника в стаята на Соледад. Иска да разбере откъде ги има.

Пабло и Вероника се срещат. Карат се и се целуват. Взаимно се обвиняват в предателство. Беатрис е със Самуел и братята му в градината. Поверява ранчото на Артуро, а Флавио й обещава да кръсти дъщеря си на нея.
diana-quijano-muerte-tierra-de-reyes
Сестрите от Земя на честта изживяват истинска мъка от раздялата. Беатрис умира в ръцете на мъжа си. Вероника обещава на Миранда да се върне у дома. Елеасар и Матилде разменят хапчетата, за да обвинят Самуел в убийство.
tierra-de-reyes
Сестрите Дел Хунко научават от майка си, че Беатрис е починала. Леонардо твърди, че Самуел е убил жена си. На погребението Андреа звъни на любимия си. Исказва съболезнованията си, но го обижда и с обвинения. Пабло признава на Росио, че още обича Вероника. Елеасар и Матилде ограбват бижутата на покойната. След това публично обвиняват Самуел в убийство пред погледа на всички присъстващи.

Лекарят на Беатрис го оневинява. Злодеите опитват да избягат с бижутата, но Самуел ги залавя. Той освобождава Соледад от длъжността „икономка”, за да остане в имението като господарка. Флавио се свързва с Иирина.

Отварят завещанието на Беатрис. Най-благородната дама в Земя на честта оставя на Артуро ранчото, на Флавио – пари и престижен пост в банката и състояние за мъжа си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!