You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Флавио и Ирина се женят, отвличат Артуро

Земя на честта: Флавио и Ирина се женят, отвличат Артуро

Влюбените от Земя на честта се разделят – сестрите напускат мъжете, които обичат и се готвят да заминат за Европа

В следващите епизоди на Земя на честта ще видите първата сватба на Дел Хунко и Гайардо, но и раздялата на сестрите с мъжете, които обичат.

София и майка й влизат в пореден сблъсък. Тя иска синът й да се казва Артуро, Кайетана – да носи името на дядо си. В крайна сметка всяка прави отстъпки й бебето е записано като Артуро – Игнасио. Кайетана обаче е категорична, че бащата на внука й вече се оглежда за милионите на друга. Твърди пред София, че той има романс с Исадора. Соледад и Самуел се съмняват в прислужниците на Беатрис, но не знаят как да им попречат. Беатрис споделя тайната си с любимия, но настоява да не казва на никой за болестта си. Исадора нахлува при бебето и София. Младата майка я гони от болницата.

В същото време Леонардо изпълнява коварния си план – прелъстява бившата си тъща. На сутринта Росио ги заварва в леглото. Вероника намира снимка на Алма и си спомня, че я е сънувала. Артуро праща специален подарък за сина си – креватче, което София с радост приема. Миранда научава за годежа на Пабло.

Кайетана предприема отчаян ход в Земя на честта.Моли Емилия да я отърве от Артуро. В същото време Леонардо за пореден път заплашва София. Копоите на Емилио отвличат Артуро и Исадора. Флавио разваля приятелството си с Пабло, защото е разбил сърцето на Вероника.
secuestradores-inyectandole-veneno-aaron-diaz-tierra-de-reyes
Исадора празнува с „похитителите” си, докато Артуро е упоен. Тя взима телефона му и отговаря на обаждането на София. Ирина за пореден път ревнува от Вероника. Не разбира интереса на Флавио към нея. Вероника показва снимката на Алма и иска обяснение от Миранда. Артуро се събужда в дома на Исадора. София го вижда как излиза от там и отказва да вярва на обясненията му. Емилио казва на Кайетана, че Леонардо се интересува от парите й. Тя не му вярва, а и има други проблеми – вижда рекламата на Ирина и Флавио.
zemya na cestta
В същото време непокорната и дъщеря се омъжва за избраника си. Андреа ги изненадва по време на церемонията, но бракът е обявен. Тя побеснява и иска да анулира церемонията, но е твърде късно. Ирина се опитва да укроти сестра си и двете се прибират у дома.

Там ги чака Кайетана, която иска да ги изпрати в Париж. Самуел иска от Андреа да плати щетите на офиса му. Тя го обвинява, че е помогнал за сватбата на брат си. Ирина споделя със София за тайния си брак. Миранда научава, че Вероника е сестра на братята Гайардо.

Ирина вижда мъжът й да прегръща момичето, което приема за съперница и му вдига скандал. Арестуват Андреа за хулиганство. София страда за любимия си, но отказва да чуе оправданията му. Артуро вижда похитителите си, но не е сигурен откъде ги познава. Сестрите от Земя на честта страдат и не вярват, че ще дочакат отново щастие в любовта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!