You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Флавио отвлича Ирина от сватбата й

Земя на честта: Флавио отвлича Ирина от сватбата й

В следващите епизоди на „Земя на честта” Леонардо опитва да убие Артуро и София

В „Земя на честта” не остава скрита забранената любов и между Флавио и Ирина.

Беатрис решава да напусне ранчото. Информира братята Гайардо за намерението си и назначава Артуро за управител. В нощта преди да се ожени за Дарио Ирина прави опит да избяга. Кайетана обаче я спипва на вратата. Дъщеря й успява да я заблуди, но цялата нощ прекарват заедно. София и Артуро катастрофират. Най-доверените слуги на Беатрис възнамеряват да я убият. Патрисия разбира, че импресариото има коварен план. За да се спаси, го удря и той припада. Звъни не на Самуел, а на Улисес. София се страхува за бебето си.

Кайетана не иска бегълката в дома си дори за сватбата на Ирина. Соледат не успява да я разубеди. Гостите препълват градината, а разстроената булка се сбогува с любимия си по телефона. Кайетана разбира, че инспекторът и Беатрис са двойка. Флавио не се предава. Извършва поредната си лудост в „Земя на честта”. Пристига като рицар на кон и отвежда жената, която обича. Хуана изпада в криза при вида на Вероника. Артуро успява да й обясни, че това не е сестра й. Улисес възнамерява да изведе Патрисия в чужбина. Тя споделя със Самуел.
tierra de reyes
Улисес разбира, че импресариото е жив. Фернандес казва на Артуро, че Кайетана е полудяла от ярост след фиаското на сватбата. Вероника теши Дарио. Кайетана отвежда Ирина и я унижава пред семейството й. Блондинката обаче е категорична – няма да се омъжи за Дарио. Затварят я в мазето.

Вероника се опитва да помогне на влюбените. Кайетата и генералът влизат в пореден конфликт. Инцидентът със София и Артуро е предизвикан. Съмняват се в Леонардо. Хуана изненадва братята с информация за любовницата на баща им. Има вероятност Вероника да е тяхна сестра.

Гайрдо решават да направят ДНК-тест, за да разберат истината. Вероника принуждава Дарио да помогне на бившата си годеница. Кайетана разбира, че Ирина обича Флавио. Миранда напада Соледад заради Вероника. Флавио отива в имението на Дел Хунко.

Миранда казва истината за осиновяването на мъжа си и той получава инфаркт. Ипресариото намира Патрисия, но отново Улисес я спасява. Кайетана предлага на Флавио къщата на Алма в замяна на това да остави дъщеря й. Влюбените обаче устояват и напускат къщата. Тайната на Вероника в „Земя на честта” все още се апзи дълбоко – баща й издъхва преди да й каже истината.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!