You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Флавио предлага брак на Ирина, Артурито се ражда

Земя на честта: Флавио предлага брак на Ирина, Артурито се ражда

Тайната на Кайетана и Леонардо в Земя на честта е разкрита от най-големия враг на връзката им

Кайетана от Земя на честта не спира да има проблеми с полицията, без да има вина. Кабрера я посещава и разкрива, че мъжът й се свързал с детектив, който е убит дни след него. Подозират, че е открил нередности в конюшните и че са жертва на един и същ човек. София дава визитката, която намира в кабинета на Леонардо. Кабрера го арестува.

Флавио кара Пабло да му помогне да се види с Ирина. Бриджит краде информация от Фернандес за Емилио. Леонардо не признава, че е убил тъста си. Исадора неуспешно прави опит да прелъсти Артуро. Флавио предлага брак на Ирина. Емилио получава информацията от Бриджит, но не е доволен. Поръчва да я убият. Малкович и Никълсан залагат бомба под колата й.
tierra-de-reyes-tierra-de-reyes-83-tierra
Самуел и Беатрис се връщат от меден месец. След два месеца Пабло е готов да почне нов живот. С Росио обявяват годежа си. Вероника се прибира, напуснала Едуард завинаги. Дон Фелипе хваща дъщеря си в прегръдките на Леонардо.

Артуро и София се срещат. Той я уверява, че я обича. Вероника скандализира Миранда с решение да се омъжи за Пабло. Майка й поставя ултиматум – или да се откаже от него, или да напусне дома й.

Беатрис получава криза, лекарят настоява да каже на мъжа си истината. София получава контракции и е приета по спешност в болницата. Ирина се обажда на Артуро по нейна молба. Росио прекарва нощта с Пабло. Вероника търси подслон при братята си. Раждането на София крие риск за нея и бебето. Братята Гайардо отиват в болницата, Кайетана е отвратена и вдига скандал.
150407_2857613_Tierra_de_Reyes__capitulo_85__Sofia_y_Arturo_anvver_1
Слугите на Беатрис опитват да я убият. Соледад ги прекъсва навреме. Вероника вижда Росио в леглото на Пабло. Съсипана е от измяната му. Най-чаканото бебе в Земя на честта се ражда – посрещнато е с много любов от всички!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!