You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Исадора успява да заблуди София, че Артуро й изневерява

Земя на честта: Исадора успява да заблуди София, че Артуро й изневерява

Андреа от Земя на честта е съсипана от новината, че мъжът, когото обича, ще се жени за друга

Съобщението за новата сватба в Земя на честта разстройва почти всички и най-вече – алчната прислуга на Беатрис. Фернандес казва на братята Гайардо, че София е оттеглила обвиненията. Миранда дава възможност на Ирина да работи като модел, а Кайетана е щастлива, защото се надява това да я откъсне от мисълта за Флавио. Андреа посещава Беатрис, където вижда домакинята да се целува със Самуел. София е категорична, че няма да даде шанс на Артуро. Дон Фелипе вдига скандал на Кайетана и Миранда за това, което са причинили на Соледад. Новината, че любимият й никога няма да принадлежи, съсипва Андреа.

Братята споделят с Хуана поредната тайна, която пазят в Земя на честта – че Вероника им е сестра. Жената споделя какво знае за любовницата на баща им и не вярва, че Миранда е била негова любовница. Ирина споделя със София, че скоро няма да изтръгне Флавио от сърцето си. Кабрера пристига в имението Дел Хунко. Кайетана най-после споделя с дъщерите си, че баща им не е загинал при нелеп инцидент. Емилио притиска Артуро с въпроси дали има връзка с Исадора. Миранда изнудва Дарио да уволни Флавио. Самуел е блъснат умишлено. Вероника вдига скандал на майка си и опитва да намери нова работа на приятеля си. Тя посещава любимия си в спалнята, което предизвиква грозен спор между нея и Росио.

Беатрис споделя със Самуел, че няма да го притиска с напразни очаквания, а ще му помогне да преодолее Патрисия. Андреа иска да изтегли парите на фамилията от банката на Нена. Самуел й напомня за договора и че майка й има правомощия. Миранда сварва дъщеря си в леглото на Пабло и вдига грозен скандал.
150318_2853790_Tierra_de_Reyes__capitulo_73__Arturo_rescata
Исадора се възползва от момента и целува Артуро пред очите на София. Коварната дама я заблуждава, че са любовници Кайетана получава покана за събитие, което я потриса – новата сватба в Земя на честта.

София дава показания и уличава Емилио и бившия си мъж като единствените, с които баща й е бил в лоши отношения. Вероника е принудена да замине за Лондон и отново се сбогува с братята. Леонардо провокира Кайетана да го ревнува. Соледад обърква Вероника с намеци за произхода й. В имението на Емилио идва Линда, която обещава да причини още неприятности на Самуел в Земя на честта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!