You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Кайетана разкрива Андреа и Самуел, обявява връзката си с Леонардо

Земя на честта: Кайетана разкрива Андреа и Самуел, обявява връзката си с Леонардо

В следващите епизоди на Земя на честта Вероника научава коя е истинската й майка

Единствен Леонардо успява да опази тайната си в Земя на честта – всички други са разкрити.

Патрисия умолява Самуел за помощ, но той я изпраща при полицията. Фернандес укорява Вероника за безразсъдството. Миранда споделя с Артуро, че знае за роднинската им връзка. Леонардо удря Андреа пред работниците при поредния им спор. Кайетана му казва да напусне имението. Той опитва да убие Артуро в болницата. Едуард се обажда на Вероника, за да й каже, че пристига.

Емилио разказва на дъщеря си за Хулио. Фернандес установява, че Артуро се влошава заради странна алергия. Леонардо казва на Кайетана, че любимата й дъщеря скоро ще й разбие сърцето. Праща хора след Андреа, които я виждат на среща със Самуел. Води Кайетана, която ги вижда в особено романтичен момент.
Разкриват Самуел и Андреа в новите епизоди на Земя на честта
Пати е заловена. Исадора говори с Артуро. Кайетана е съкрушена – любимото й дете е попаднало в плен на любовта на образните братя. Самуел има добри намерения, но тя не иска да ги чуе. Щом младежът си тръгва, бута без да иска Андреа и тя пада лошо.

Сестрите й оказват помощ. Тя ги моли да мълчат пред Самуел. Властната майка от Земя на честта се чувства измамена. За да ги накаже за предателството обявява връзката си с Леонардо. След това довършва семейството с новината, че ще се женят.

Миранда казва на Вероника, че приема дружбата й с Гайардо. Споделя, че е бъркала много, но се е осъзнала. Самуел случайно разбира, че с любимата му нещо не е наред. Отива да я види в дома й. Андреа умолява майка си да размисли. Казва й, че ще се откаже от годеника си, ако и тя напусне Леонардо. Вероника се връща при майка си. Казва на Пабло, че намерението й е да се установи в Лондон.

Дон Фелипе опитва да вразуми дъщеря си. Твърди, че избраникът й е зестрогонец. Дъщерите на Кайетана дори опитват да го разобличат, но става обратното – той печели окончателно майка им. Улисес води Пати на езерото. Вади пистолети и й казва, че ще се дуелират. Тя го прострелва. В последните епизоди на Земя на честта за седмицата Артуро разкрива на Вероника, че Соледад е майка й.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!