You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Кайетана се жени, Хосе Антонио се спасява

Земя на честта: Кайетана се жени, Хосе Антонио се спасява

Пабло и Вероника от Земя на честта най-после са свободни да се обичат, дори Едуард се влюбва в следващите епизоди

В следващите епизоди на Земя на честта Кайетана влиза в клопката на Леонардо, който води съучастници в имението. Спасението обаче е наблизо – бащата на братята Гайардо, който се измъква от плен и е готов да накаже Емилио.

Преди да се случат тези събития злият Валверде не пропуска възможността да тормози окования си враг.Казва му, че Алма е мъртва. Миранда прави последен опит да спре Кайетана от фаталното обвързване, но не успява. Двамата се женят. Емилио нарежда да убият и Хосе Антонио. Полицаят обаче се споразумява с наемника. Предлага му скритите си пари в замяна на свободата си. Дон Фелипе споделя с Фернандес, че би бил щастлив дъщеря му да се омъжи за него. Нестор благодари и е готов да му помогне винаги срещу Леонардо.
Сватбата на Кайетана в Земя на честта
Дарио води Едуард в „Паленке”. Вероника се кара отново със Соледад. Тя вижда снимка на баща си и научава историята на родителите си. Исадора научава името на пленника на Емилио. Едуард прави неприлично предложение на Кандела и тя го удря. Леонардо нарежда да убият Артуро. Кайетана го чува и той отменя заповедта. Двамата заминават на меден месец.

Исадора крои планове за Хосе Антонио. Влюбените от Земя на честта се събират на вечеря в ранчото на Дел Хунко. Самуел официално моли за благословия да се ожени за Андреа. Кайетана звъни, но й вдига Флавио. Леонардо го заплашва и праща хората си да ги прокудят.

Пабло вижда Росио и Маурисио в деликатна ситуация. Тя отново се измъква. Соледад припада и след като идва в съзнание оправя отношенията си с Вероника. Исадора и Емилио влизат в остър конфликт, в който всички тайни излизат на показ. Хосе Антонио се спасява, но полицията го залавя с Алонсо.

Емилио опитва да заграби банката на Самуел. Едуард се извинява на Кандела. Тя прави серенада на любимото си старче, но Кайетана и Леонардо се завръщат. Фернандес пристига в Мексико и освобождава стария си приятел, който му разкрива опасните тайни на Емилио. Разказва му как е убил жена му и го е държал в плен. Нестор звъни на Самуел и го предупреждава да не се доверява на Валверде.

Марурисио казва на Росио, че няма да я безпокои повече. Тя е бременна от него. Леонардо задейства плана си за ограбване състоянието на Кайетана. Наема за прислуга Матилде и Елесар. Исадора се среща с майка си и обещава да отмъсти за баща си. Нова истина излиза наяве в поредните епизоди на Земя на честта – Росио най-после освобождава Пабло и той е свободен да обича Вероника.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!