You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Земя на честта“: Леонардо е изобличен, Вероника се завръща

„Земя на честта“: Леонардо е изобличен, Вероника се завръща

Емилио разобличава подлия Леонардо в „Земя на честа“

Маските падат, истината е разкрита, но приключенията в „Земя на честта„ тепърва започват. Историята на братята Гаярдо се заплита, след като Самуел е ранен и се налага спешно да го откарат в болницата. Беатрис, Патрисия и Андреа се събират край леглото на ранения, а младата жена за първи път си дава сметка, че той не е за нея.

Благодарение на финансовата помощ на Беатрис, Самуел е спасен, но получава злокобно съобщение от Улисес. Той го предупреждава, че ако го издаде, ще убие Патрисия. По време на разпитите с Фернандес, Самуел признава, че е приятел на Патрисия, но не знае кои са нападателите му. В същото време злополуките преследват една след друга певицата—тя е изгонена от бара, в който пее, а Емилио отказва да й помогне, а после и от дома си.

Земя на честта
Земя на честта

Кайетана получава анонимно обаждане, а непознат мъж й обещава, да й разкрие истината за допинг скандала. Междувременно в имението се появява и един неочакван гост—Миранда.

Тя разкрива на Кайетана, че е говорила със Соледад и й е позволила да види дъщеря си, но не и да й разкрие истината около раждането й. Междувременно Кайетана има и друг проблем—вижда, че Артуро и София се сближават, поради което забранява на София, да по-близки отношения с него. Късно през нощта Леонардо упоява за пореден път съпругата си, но този път дон Фелипе се намесва, преди да й е посегнал. Той го прогонва от стаята й като разкрива, че знае всичко за тайните му планове.

Ирина и Дарио също имат своите проблеми. Младият мъж й признава, че ако не се ожени ще загуби абсолютно всичко. Тя измисля хитър план–да се преструват на сгодени, за да получи той своето наследство, а тя парите и кредитните си карти. Когато обаче заявяват чувствата си пред всички Флавио случайно влиза и дочува новината за годежа. Ирина се опитва да му обясни мотивите си, но той е бесен и я нагрубява, заради което тя решава да го изостави.
Кайетана отива на тайната среща, където се среща с Емилио. Той й предлага брак, но тя отхвърля предложението му, дори и след като й разказва, че Леонардо стои зад допинг скандала с конете. Въпреки това Емилио е твърдо решен да постигне целите си.
Андреа проследява София и научава за тайната й връзка с Артуро. Тя сурово упреква сестра си, като й заявява, че няма никакво уважение вече към нея. Междувременно Беатрис разкрива на Самуел, че знае за истинската му самоличност, но няма да я разкрие пред никого, като му предлага да работи за нея.
Вероника се завръща в Хюстън, а Октавио и Миранда я посрещат щастливи, че се е върнала у дома. В ранчото на Кайетана подготвят парти за нея, а Самуел е изписан от болницата.
В дома настава истинска суматоха, когато Вероника пристига и всички виждат огромната й прилика с Алма Гайардо. Кайетана припада, а Ирина си прави неуместна шега, като я запознава с Пабло, когото представя като близък на семейството.

Предизвикателствата в „Земя на честта” продължават….

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!