You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Нови „Трима братя, три сестри” се сблъскват в Хюстън!

Земя на честта: Нови „Трима братя, три сестри” се сблъскват в Хюстън!

В „Земя на честта” жаждата за отмъщение събира трима задружни братя с любовта

Земя на честта” е хитова теленовела от миналата година, която пренася позната любовна история под жаркото слънце на Хюстън. Сериалът, който пожъна успех в чужбина и се радва на престижни награди, е римейк на колумбийските поредици Опасни води” и „Трима братя, три сестри”. Сценаристът и на трите продукции е Хулио Хименес, който се е постарал да осъвремени историята си, за да я направи атрактивна на новото поколение зрители, научи woman-onthe-top.net.
tierra-de-reyes
Задружните братя Гаярдо отглеждат с цялата си любов единствената си сестра Алма. Тя обаче се влюбва в неподходящия мъж, което я довежда до гибел. В стремеж да получат отмъщение отиват в дома на вдовицата Дел Хунко. Представят се с измислена фамилия Рей и са готови на всичко, докато не срещат трите й дъщери.
tierra-reyes--575x323
В първите епизоди на „Земя на честта” две малки деца намират тялото на загинала жена в реката. Полицейският инспектор с ужас установява, че това е Алма – дъщерята на Хосе Антонио Гаярдо.

Дни преди ужасния инцидент красавицата се среща с възрастния Игнасио дел Хуанко. Той е възхитен от таланта й на родео-момиче, а тя печели първа награда в поредната надпревара. По време на награждаването й тя припада. В болницата притеснените й братя Артуро, Самуел и Флавио разбират, че е бременна.

Тя обаче е готова да ги запознае с избраника си. В същото време той прави постъпки да се разведе, за да се ожени за момичето, което обича. Алма споделя само с Артуро името на бащата на бъдещия му племенник. Тя се среща с Игнасио, без да разберат, че зет му Леонардо ги снима.

Същата вечер Самуел се запознава с певицата Патрисия. Игнасио подарява къща на Алма и братята й. Жена му обаче вече е получила доказателство, че мъжът й има афера.

Флавио вижда влюбените и от нахална журналистка разбира, че възрастният мъж е женен. Икономката Соледат разкрива на шефа си, че тайната му е разкрита. Дъщеря му София си спомня преживяното насилие и отказва близост на мъжа си. Той обаче е твърде настоятелен. Баща й чува скандала и го изхвърля.

Братята Гаярдо искат сметка от Игнасио.Той прокужда зет си заради измамите и информира жена си, че е завел дело за развод. При излитането на частния му самолет избухва и възрастния мъж загива.
inicio-tierra-de-reyes-las-del-junco
Алма научава, че е мъртъв и отива в дома му да се сбогува с его. Кайетана я унижава и заплашва, че ще я изведе с полиция. Тя отива да вземе документите за къщата от апартамента на Игнасио, но Леонардо й казва, че всичко е за законната му съпруга.
hermanos-gallardo-tumba-de-alma_0
Инспекторът уведомява братята за смъртта на сестра им. Те отиват в имението на Игнасио. Артуро се среща със София за първи път. Тя не ги пуска при майка си. Идват и сестрите й – Ирина и Андреа. Соледат потушава скандала. Леонардо унищожава доказателствата, че тъст му е оставил къщата на Алма.
tierra de reyes
Въпрос на време е тримата братя от „Земя на честта” да скроят плана си за възмездие!

loading...

One thought on “Земя на честта: Нови „Трима братя, три сестри” се сблъскват в Хюстън!

  1. Страхотна история и супер сериал. Много ми харесва динамиката между главните герои и химията между актьорите.

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!