You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Самуел се жени, Флавио отвлича Ирина

Земя на честта: Самуел се жени, Флавио отвлича Ирина

Два нови опита за убийство в Земя на честта за малко да попречат на Самуел и Беатрис да се оженят

Щастливата любов от Земя на честта все още е невъзможна. Ирина вдига скандал на Флавио, който е с друга в бара.Леонардо е щастлив, че най-поле е преодолял съпротивата на Кайетана. Вече се вижда как управлява богатството на дел Хунко. Заради сватбата на Самуел и Беатрис, Кайетана настоява София да отпътува в чужбина. Беатрис настоява пред лекаря да пази тайна пред бъдещия й мъж. Самуел така и не научава, че тя скоро ще умре. Пабло се страхува Леонардо да не нарани Вероника и дава плахо показания.

При поредния скандал с бившия си мъж София получава контракции. Артуро вижда Исадора в бащиния си дом. Казва й как са го загубили след смъртта на родителите си. Пабло и Вероника се скарват заради намерението й да замине в Лондон. Флавио ще участва в реклама. Артуро разбира какво се е случило със София. Дон Фелипе позволява да види внучката му. След седмица сватбата в Земя на честта най-после е факт.
christian-de-la-campa-diana-quijano-riendose-boda-tierra-de-reyes
Докато младоженците се вричат един на друг, наемник се прицелва в Самуел. Томас и Кабрера го спасяват навреме. Андреа стреля в полето от отчаяние, че е загубила надежда за щастие. Пабло я упреква за слабостта, че не се е борила за този, който обича.

Леонардо отвлича прокурора и се договаря с него да преустанови делото за убийството на Игнасио. Кайетана още не може да признае връзката си. Емилио изнасилва Бриджит и със заплахи я принуждава да му сътрудничи. Ако откаже, заплашва живота на майка му. Пабло иска да се ожени за Виктория, но тя отказва. Артуро я съветва да слуша само гласа на сърцето си.

Миранда вдига скандал на дъщеря си, че е присъствала на сватбата на Нена. Едва не й признава, че не й е родна майка. Андреа изпада в криза, щом си представя младоженците. Дядо й я успокоява, защото знае тайните на сърцето й. Слугите на Беатрис заменят лекарствата й. Младоженците заминават за Париж. Флавио и Ирина снимат реклама, той я отвлича на края на проекта.

Соледад уверява София в искреността на Артуро. Пабло е готов да каже цялата истина за Игнасио и Леонардо. Патрисия звъни на Самуел, за да му вдигне скандал. Беатрис чува разговора им и се разстройва. Тя захвърля заменените лекарства и мислят, че ще е мъртва до седмица. За младоженците в Земя на честта обаче предстоят хубави дни!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!