You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: София напуска Артуро, Леонардо – с нов опит за убийство

Земя на честта: София напуска Артуро, Леонардо – с нов опит за убийство

В „Земя на честта” става ясна връзката между Вероника и братята Гайардо

В новите епизоди на „Земя на честта” ще видите първата среща на братята Гайрдо с мистериозната Вероника. Остават смаяни от приликата й с Алма. Соледат лъже Кайетана, че не знае името на баща й. Патрисия научава, че Улисес е новият собственик на бара.

Ирина разкрива истината за годежа си с Дарио. София вижда как Артуро наблюдава Вероника и иска обяснение. С ужас разбира, че Пабло е обикновен коняр, а не собственик на ранчо. Соледад отива на гроба, където почива бащата на братята Гайардо.
tierra de reyes
Леонардо обвинява момчетата в кражба. Кайетана иска да извика полиция, но големите й дъщери не го допускат. Патрисия копнее за Самуел, научава, че е изписан.

Леонардо и Мендес научават, че Томас няма общо с братята Гайардо. Пабло се кара на шегаджийката Ирина. Вероника капризничи у дома и настоява Кайетана да уволни младежа. Андреа се разкъсва при мисълта за тайната си любов. Братята се опитват да разделят Самуел и Патрисия. Кайетана уволнява Пабло.

Улисес и Самуел се сбиват заради певицата. Ирина и София се застъпват за Пабло, обвиняват Вероника, че е разглезена. Леонардо планира да отреже заплатите на персонала.
tierra de reyes_
Кайетана влиза в имението на Кайетана. Унижава Пабло. Ирина я поставя на място. Казва й, че тя се държи така, защото много го харесва. Артуро спасява Вероника от инцидент с коня. Нарича я „Алма”. Леонардо разменя хапчетата на дон Фелипе. Вероника иска прошка от Пабло. Той настоява да си запази работата, защото се нуждае от нея.
tierra de reyes 2
Дарио казва кога ще се ожени за Ирина – В бара разбира кой е приятелят й. Самуел и Патрисия се срещат, скарват се бурно и се сдобряват в леглото. Случва се следващото необяснимо нещо в „Земя на честта” – получава криза при вида на Леонардо.

София иска да прекрати взаимоотношенията си с Артуро. В болницата Леонардо се опитва да удуши дон Фелипе с възглавница. София признава на Андреа, че е сбъркала с любовника си. Самуел решава да се нанесе при Патрисия. Леонардо извършва поредно своеволие – намалява заплатите на работниците.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!