You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: София научава цялата истина и освобождава Гайардо

Земя на честта: София научава цялата истина и освобождава Гайардо

Предаденият Самуел приема предложението за брак на своя ангел от Земя на честта

Истината бавно изплува на повърхността в новите епизоди на Земя на честта. Братята Гайардо са още разделени с момичетата, които обичат, но истината за Алма и Игнасио е опазена.

Посещението на Андреа в затвора смайва Самуел. Той я предизвиква с думите си, но тя така се разстройва, че й признава – не се е възползвал от нея като е била пияна. Кайетана и Фернандес се карат за пореден път. Тя обаче не го обвинява официално за саучастничество. Леонардо се съмнява, че тя не е безразлична към инспектора.

София намира в апартамента на баща си квитанция от бижутериен магазин. Научава, че баща й е поръчал халки за себе си и Алма. От продавача разбира колко са се обичали и колко е бил щастлив Игнасио. Томас разказва на братята, че Соледад посещава гроба на баща им. Освобождават Гайрадо от затвора, но Малкович и Никълсън подпалват заведението на Хуана.

Ирина изпада в истерия щом вижда Флавио в спа-комплекса. Дарио остава лоялен към него и ще го задържи на работа. Самуел отива при Патрисия, но в „Паленке” вижда сватбеното тържество на уж голямата си любов в „Земя на честта”.

София говори с Артуро. Казва му, че Игнасио много е обичал Алма и е имал почтени намерения към нея. Смята, че той е искал да подари и ранчото на семейство Гайрдо. Артуро умолява София за прошка и втори шанс.
150317_2853504_Tierra_de_Reyes__capitulo_72__Arturo_le_pide
Лусия умира, а обвиненията към братята са оттеглени. На погребението на Лусия отиват и София и Ирина. Патрисия посещава Андреа. Твърди, че са жертви на Самуел, но съперницата й е щастлива, че любимият й е свободен. Беатрис оказва подкрепа на младежа. Предлага му брак и безкрайната си любов. Самуел приема предложението й.

Исадора копнее за Артуро. Баща и Леонардо обаче искат да го унищожат – всеки по своя причина. Арогантната красавица обаче крои планове и умело се възползва от инцидент, за да раздели завинаги София и Артуро в новите епизоди на Земя на честта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!