You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: София разбира, че бременна. Андреа казва, че бебето е на Леонардо

Земя на честта: София разбира, че бременна. Андреа казва, че бебето е на Леонардо

В „Земя на честта” братята Гайардо се сближават с Вероника, Ленорадо подписва документите за развод

В новите епизоди на „Земя на честта”, вместо да се разделят, София и Артуро разбират, че завинаги са свързани.

Вероника споделя с осиновителя си за странните чувства, които всеки път изпитва с наближаването на Леонардо. Андреа е смазана – любимият й живее с Патрисия. Певицата обаче не е спокойна – посещава Беатрис в банката, за да й натрие носа. Улисес идва в дома й. Дон Фелипе е отново при любимите си внучки.

Вероника иска Пабло да я разходи с конете, но той не иска повече неприятности. Ниевес вижда София и Артуро заедно. Казва на Соледад. Флавио признава на Самуел, че е влюбен в Ирина. Артуро е категоричен пред София, че не е любов, чувството, което изпитва към Вероника.
tierra de reyes
Дъщерята на Соледад пада от коня и тъкмо Пабло й помага. Леонардо най-после казва, че ще даде развод на София. Дори й дава документи, с които я изнудва до сега. Флавио не иска да излезе с Ирина и Дарио. Патрисия приема предложението на Улисес. Братята Гайардо излизат с Вероника. Тя им доверява, че ги чувства много близки.
150122_2842120_Capitulo_34_de_Tierra_de_Reyes
София и Артуро се срещат на плажа. Флавио и Вероника отиват заедно на купон. Ирина побеснява от ревност. Андреа проследява София и я напада. Голямата сестра припада и я водят в болница. Семействата им се събират. Лекарят съобщава на всички, че е бременна.

Андреа казва на братята Гайардо, че София е бременна от мъжа си. Улисес нарежда на хората си да убият Самуел. Патрисия се сърди на любимия си, който е предпочел братята си пред нея. Флавио и Вероника прекарват доста време заедно. Момичето се чувства като привлечено от моста, където загива Алма.

Патрисия и Самуел срещат Беатрис. Певицата нагрубява банкерката. Вероника разбира за връзката на Пабло с Росио. Какво ще направи след това – ще разберете в новите епизоди на „Земя на честта”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!