You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: София разкрива тайните си пред Артуро, Леонардо я изнудва

Земя на честта: София разкрива тайните си пред Артуро, Леонардо я изнудва

София и Артуро от „Земя на честта” вече са заедно – решени са да се борят за любовта си

Развод в „Земя на честта” трудно ще има. Леонардо изнудва София – твърди, че ще опетни името на баща й. Хуана иска да знае в кого е влюбен Артуро. Самуел казва на Беатрис, че няма да приеме стипендията, ако не е довършил къщата на съседите й. Андрея ги хваща в двусмислена ситуация.
tierra de reyes 2
Леонардо вилнее в кухнята. После обвинява дон Фернандо, че е натрошил посудата. Леонардо принуждава София да даде на Артуро да разбере кой е съпругът й. Андреа открива родеото. Леонардо осакатява коня на ранчото. Пабло е ранен и на негово място се качва Артуро, който печели надпреварата.
tierra de reyes 3
Андреа казва на Флавио, че Самуел е обвързан с Беатрис. Той я опровергава – казва в кого наистина е влюбен брат му. Самуел инсценира катастрофа, за да се сближи с Ирина. Той се кара толкова ожесточено с Андреа, че дон Фелипе ги подозира в страстни чувства.

Артуро казва истината за инцидента с коня на семейството. Тя доверява на Андреа, че мъжът й не е почтен, колкото го мисли. Кайетана планира да настани баща си в санаториум.

Страстите в „Земя на честта” се нажежават. Соледат хваща заедно Артуро и София. Нахвърля се върху младия мъж, за да го прокуди. Момичетата не разрешават на майка си да заведе дядо им в клиника. Кайетана нарежда на братята да стоят далече от дъщерите й.
tierra de reyes 4
Ирина и Андрей излизат с богатите си претенденти. В бара ги вижда Самуел, който иска да се скрие от тях. София кани Артуро на среща. Признава му най-големите болки в живота си. Готова е да се бори за любовта им. У дома я чака побеснелият Леонардо, който иска да знае кой е любовникът й! Злият демон в „Земя на честта“ обаче не може да спре влюбената си жена!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!