You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: София се влюбва в Артуро, Ирина преследва Самуел

Земя на честта: София се влюбва в Артуро, Ирина преследва Самуел

В новите епизоди на „Земя на честта” любовта между София и Артуро пламва, Леонардо упоява жена си и се възползва от нея

Соледад изпълнява обещанието си към братята в новите епизоди на „Земя на честта”. Съветва мъжете Гайардо да бъдат по благоразумни, ако търсят възмездие и искат да накажат Кайетана. Тя разбира, че това са синовете на мъртвия Хосе-Антонио и започва още по-пламенно да ги подкрепя. Съветва ги да не използват името си, за да влязат в имението на врага лесно.

Артуро спасява София от побеснелия й кон. Тя е подразнена, защото се е почувствала слаба в ръцете му. Натрапникът се представя като Артуро Рей, строител, който ще работи по новата къща в ранчото. Леонардо притеснява жена си с намеци, че баща й е планирал да ограби семейството си, за да замине с любовницата си.

Първите искри на огъня започват да пламват в "Земя на честта"
Първите искри на огъня започват да пламват в „Земя на честта“

Соледат научава, че семейство Салдивар се завръщат. Те са осиновили момиченцето й. Кайетана обаче пресича мечтите й. Дъщерите й не остават безразлични от присъствието на новите мъже в ранчото.

Кайетана разказва за Емилио Ваверде – опасен тип, който се навърта в района и се занимава с нечисти сделки. В завещанието на мъжа й има неприятни изненади за скъпия й зет. Той няма да получи никога нищо от парите му. Кайетана обаче ласкае Леонардо, че той е мъжът в къщата сега. Господарката на имението гласи да задоми дъщерите си за племенниците на Салдивар.

Дългочаканата дъщеря на Соледад не се появява. Била сгодена за благородник и организирала сватбата си. Арестуват Леонардо за убийството на Алма. Миранда напада рождената майка на детето си.

София иска обяснение за арогантното му поведение. Самуел прекарва вълнуваща нощ с Патрисия. Кайетана спасява зет си от ареста. Капитанът получава заповед да прекрати работа по смъртта на загиналото момиче.

Андреа научава, че Самуел има любима, която работи в бар. Фернандес обвинява Канделария, че използва влиянието си, което ще остави смъртта на Алма ненаказана. София отказва на Емилио да продаде конюшните. Дон Фелипе споделя с Артуро, че внучка му е нещастна в брака. Кайетана намира снимка на Алма в стаята на икономката.
tierra de reyes
Артуро и София преживяват нов романтичен момент в „Земя на страстта”. Той й признава, че е привлечен от нея. Казва й, че е убеден във взаимността на страстта си. Възмутената ветеринарка го удря. Леонардо напада Ирина. Флавио ги вижда. Кайетана обаче е сляпа – тя търси кой от прислугата е предал зет й на полицията.

Патрисия подарява скъп подарък на спасителя си Самуел. Артуро отива на лобното място на Алма. Обещава й, че смъртта й няма да бъде ненаказана. Соледат се кани да напусне имението. Ирина и Андреа се срещат с племенниците на Миранда. Собственикът на бара иска да се види с Патрися. Леонардо има любовница – опасната дъщеря на Емилио Валверде – Исадора.

Кайетана назначава зет си за управител. Самуел се опитва да спаси преструваната Ирина, която иска да го прелъсти. Кайетана предлага сделка на Фернандес, а разговорът се записва. София пада от коня си, а братята на Артуро кроят планове как да накарат сестрите да се влюбят в тях.

Дон Фелипе и момичетата не искат да пуснат Соледад да си иде. Леонардо казва на тъщата си, че състоянието на генерала се влошава. Упоява жена си и се възползва от нея. На сутринта тя не помни какво се е случило с нея. Споделя със Соледад, че изпитва неочаквани чувства. Кога ще разберат с Артуро, че става въпрос за истинска любов – ще се разбере в новите епизоди на „Земя на честта”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!