You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Соледад спасява дон Фелипе, влюбените се сдобряват

Земя на честта: Соледад спасява дон Фелипе, влюбените се сдобряват

Дори Андреа има повод за пълно щастие в новите епизоди в Земя на честта – дядо й потвърждава, че обича прекрасен човек

Щастието бавно, но сигурно се усмихва на положителните герои в Земя на честта. Дори съсипаният Самуел и своенравната Андреа виждат надежда за себе си.

След като им казват, че дядо няма да отвори очи, момичетата Дел Хунко водят Соледад да се прости с него. Кайетана прави скандал, но те успяват да й се наложат. Миранда беснее – вижда дъщеря си в ръцете на Пабло. Отказва да приеме, че са щастливи само заедно. Соледад се прощава със своя генерал. Той обаче чува думите й и отваря очи. Патрисия не може да изкуши Самуел. Той я гони от имението, което е делил със съпругата си. Соледад предупреждава Пабло да стои далече от Вероника, щом ще става баща. Дон Фелипе разказва каква е истината за инцидента с него. Той дава истински кураж на Андреа. Споделя й, че Самуел е добър мъж.
zemya na chestta
Седмица по-късно изписват любимия дядо на всички в Земя на честта. Ирина се готви да се снима по бельо. Леонардо се чувства всесилен – заплашва да събори оградата на братята. Флавио кани жена си на среща. За всеки случай й казва, че ако не дойде, ще отиде да я види в дома на майка й. София и Соледад разговарят. Бавачката й споделя, че Артуро не спира да работи и единственото, което иска е да бъде с нея и бебето. Пабло потвърждава думите й. Междувременно Андреа и Самуел отново се скарват и тя пада от коня си. Флавио не дава Ирина да се снима, а София води Артурито при баща му. Андреа се събужда в леглото на Самуел и отново изпада в истерия. Пабло най-после казва на Вероника, че ще има дете от Росио. На медицинската сестра обаче признава, че сърцето му принадлежи само на другата. Исадора и хората й вършат ново престъпление, но един свидетел остава живо.

Андреа е загубила колието си. Самуел го намира в спалнята си. София подписва документите, с които признава Артурито за син на баща си. Това обнадеждава любимия й, но отново се появява Исадора, която разваля всичко.

Леонардо се доближава до бебето на бившата си жена и това кара майка му да побеснее. Кайетана разрешава спора – нарежда на любовника си да стои далече от малкия. Самуел и Андреа се срещат отново на парти. Покрай поредната им караница, той и връща колието, но трудно стоят далеч един от друг. Фоторепортерка ги снима.

Ирина и Флавио покрай споровете си изкарват чувствена любовна нощ под носа на Кайетана. Всичко обаче се променя на сутринта. Флавио нарежда с видеосъобщение на Ирина да не се снима по бельо. Тя, естествено, решава да направи обратното. Флавио помага на бившия й годеник. Става съдружник в неговия СПА-център и спасява бизнеса му. Фернандес решава спора за оградата. Земята се оказва на братята. Флавио удря колегата на жена си, а Артуро подарява верижка на синчето си.

Росио пада по стълбите и губи бебето на Пабло. Иска да му каже истината, но не й дава сърце. Улисес нарежда на жена си да пее в чест на Емилио. Само братята на Артуро обаче отиват на партито. Андреа се скрива от майка си, за да присъства на тържеството. Това е само пореден повод за битка с нейния възлюбен в Земя на честта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!