You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Спасяват Флавио и Ирина, Кайетана прокужда Леонардо

Земя на честта: Спасяват Флавио и Ирина, Кайетана прокужда Леонардо

Едно предложение за брак в „Земя на честта” съкрушава сърцето на Андреа

В новите епизоди на „Земя на честта” тъмната сянка на ревността пак разделя Флавио и Ирина, наскърбява Каейтана и съсипва Андреа.

Полицията успява да спаси похитените. Лекарят съобщава на Кайтана, че Ирина е оцеляла, благодарение на младежа, който е бил до нея. Патрисия се унижава пред Кандела, за да се върне в клуба. Андреа се скарва с Флавио, той признава, че е влюбен в сестра й. Кайетана и Фернандес стават приятели. Тя благодари на спасителя на дъщеря си.

Ирина научава, че братята Рей ще напуснат имението. Дарио я посещава в болница. Леонардо мисли, че Пабло е любовникът на София и го напада. Ирина се завръща в имението, там я чака роклята за сватбата, която е само след две седмици. Андреа я притиска с въпроси. Вероника се грижи за Пабло и го целува. Скарва се със Соледад и я нарича „прислужница”. Ирина вижда любимия да прегръща Вероника и вдига скандал. Моли Артуро да спаси София. Самуел намира тениската си при Андреа.
veronica i pablo
Дон Фелипе дава медал на Флавио, защото се е погрижил за внучката му. София и Ирина напускат дома си, за да живеят на къщата на плажа до сватбата. Беатрис посреща братята от „Земя на честта” в дама си. Патрисия и Самуел се сдобряват отново. Беатрис предлага работа на братята и припада в ръцете на младежа, в когото е влюбена. Емилио отново иска ръката на Кайетана.

Кайетана заварва Леонардо с друга. Вероника признава чувствата си на Пабло и двамата се срещат на плажа. Ирина не иска да чува нови обяснения от Флавио. Леонардо обяснява изневярата си с това, че София вечно го отхвърля. Андреа иска да говори със Самуел, но го вижда как иска ръката на Патрисия. Фернандес предупреждава Кайтена за зет си. Тя му отнема всички привилегии в имението. Животните в имението на Беатрис не са добре. Братята научават къде са жените, които обичат.
tierra de reyes
Фернандес е все по-впечатлен от Кайетана. Артуро обещава на Беатрис да й помогне. Оказва се, че животните й са отровени. Улисес се сгодява с Кандела. Миранда вижда дъщеря си с Пабло и едва не й разкрива, че е осиновена по време на скандала. Флавио най-сетне убеждава Ирина в невинността си. София вижда влюбените и иска обяснение от сестра си.

Ще успеят ли тайните влюбени да се преборят за щастието, ще разберете в новите епизоди на „Земя на честта”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!