You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Старият Гайардо е жив, Ирина е бременна

Земя на честта: Старият Гайардо е жив, Ирина е бременна

В следващите епизоди на Земя на честта Андреа и Самуел се сгодяват

Вероника изживява драматично истината за произхода й. В поредните епизоди на Земя на честта обаче научава, че братята Гайардо са нейно семейство не само по дух.

Соледад спасява Миранда. Казва на дъщеря им, че я е изоставила доброволно. Разочарована Вероника я отхвърля, въпреки опитите на Пабло да я успокои. Леонардо казва на Исадора, че ще се жени. Сестрите, дон Фелипе и Вероника отиват на гости в ранчо „Алкасар”. Флавио и Ирина влизат в остър спор и блондинката припада.

Самуел и Артуро казват на Вероника, че е тяхна сестра. Дон Фелипе казва на внучките си чия дъщеря е тя. Фернандес се опитва да спаси любимата от пропастта, към която се е запътила. Соледад разкрива тайните си на момичетата. Вероника е много щастлива, че има братя.

Томас се страхува за здравето на майка си. Пати се грижи за Улисес в болницата. Емилио иска също да спре сватбата, но Леонардо знае за мръсните му сделки. Исадора иска да накаже баща си. Ирина получава нов припадък. Настаняват Хуана в блоницата, където лежи майката на Исадора. Артуро се среща с нея.

Кандела послушва разговор на Улисес и Леонардо. Споделя чутото с дон Фелипе. Фернандес открива кой се е опитвал да убие Артуро в болницата. Кайетана обаче не иска да чуе никого. Ирина е бременна и сестрите от Земя на честта празнуват новината.
zemya na chestta
Самуел предлага брак на Андреа и тя се съгласява. Ирина казва на Соледад, че е бременна, но не иска да каже нищо на Флавио. Артуро умолява Кайетана да размисли за сватбата. София и дон Фелипе виждат Леонардо с две жени, но не успяват да разубедят господарката на ранчото.

Годеникът на Вероника се връща в Хюстън. Пабло също страда по нея.Братята и сестрите се събират на къщата на плажа, докато Кайетана подготвя сватбения си ден. Дон Фелипе бойкотира церемонията, а Миранда разкрива истинското лице на Леонардо.

Най-голямата мистерия в Земя на честта е разкрита. Пленникът на Емилио в Мексико е не друг, а Хосе Антонио Гайардо – бащата на младежите и Вероника.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!