You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Тайната на Ирина е разкрита, кръщават Артурито

Земя на честта: Тайната на Ирина е разкрита, кръщават Артурито

В следващите епизоди на Земя на честта Андреа се събужда отново в леглото на Самуел

Всички разбират, че Ирина и Флавио са женени, а Андреа и Самуел стават все по-близки в следващите епизоди на Земя на честта.

На партито на Емилио единствените Гайардо и Дел Хунко, които не са заедно, отново се скарват. Андреа го залива с алкохол и си тръгва пийнала и бясна от партито. Самуел тръгва да й търси сметка. Миранда предлага пари и убеждава Росио да крие, че е изгубила детето на Пабло. Ирина получава цветя, подписани „от съпруга ти Флавио”. Кайетана получава истински шок. Андреа преживява пътен инцидент и Самуел я отвежда за пореден път в спалнята си.Артуро предлага брак на любимата си. Андреа се събужда, но този път не вдига скандал, че е в леглото на любимия враг. Кайетана заповядва на Ирина да се радведе. Емилио дава благословия на Уылисес да постъпи със Самуел както иска.

Артуро най-после научава за лъжите на Исадора. Забранява й да припарва до него и близките му. Пабло и Вероника се срещат за последно. Ирина разбира кой е съдружникът на Дарио. Андреа получава подарък от Самуел. София отива в дома на Исадора, която се кани да я убие. Емилио се появява и предотвратява престъплението.

Артуро и Леонардо влизат в нов конфликт. Хуана вижда Соледад на гроба на Хосе Антонио и научава тайната й. Андреа отвръща на жеста на Самуел, който се чувства все по-привлечен от нея. София прекарва нощта с Артуро, но не може да се скрие от любопитния си дядо. Тя причинява пореден стрес на майка си – организира кърщенето на бебето си в новите епизоди на Земя на честта.
Андреа и Самуел кръстници в Земя на честта
Кръстници на Артурито стават Андреа и Самуел. Кайетана се зарича никой Гайардо да не стъпи в дома й. Празникът за кръщенето се организира в ранчо „Алкасар”. Исадора и Улисес намират окован, докато пренасят стоката си в Мексико.

Емилио посещава в санаториум душевно болна жена, която страда за любимия си мъж и детето. В нея е бил влюбен, но не е полручил взаимност. За отмъщение е отнел парите на мъжа й и отгледал дъщеря й като своя.
Андреа и Самуел от Земя на честта
Кръщават Артурито, а влюбените братя и сестри не откъсват поглед един от друг – Кайетана трепери от възмущение по време на церемонията. Патрисия преследва Самуел, но той я отхвърля и този път. Дон Фелипе и Андреа отиват да приберат София и бебето от ранчото на Артуро. Кайетана вижда, че е на път да изгуби любимите си същества. Прави отчаян ход – търси Исадора за помощ и това ще раздели влюбените от Земя на честта за пореден път.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!