You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Тежък инцидент с дон Фелипе събира влюбените отново

Земя на честта: Тежък инцидент с дон Фелипе събира влюбените отново

Леонардо притиска Кайетана в Земя на честта – иска да се омъжи за него

В следващите епизоди на Земя на честта братята Гайардо се събират със сестрите Дел Хунко.

След прочитането на завещанието се разбира – Артуро, Флавио и Самуел са богати, но им предстои сериозно изпитание. Кайетана и общността й искат да изтеглят парите си от банката на Нена. Появява се Емилио със спасителен план. Исадора съобщава на Леонардо за случилото се. Братята наемат детектив, който да намери сестрите в Париж.

След половин година…

Кандела устройва истинско шоу за празника на дон Фелипе и двамата се уговарят за друг ден. Детективът намира момичетата Гайардо. Патрисия напуска Улисес и разбира, че Самуел е богат вдовец. Пабло иска да си върне Вероника. Леонардо се възползва от момента и иска ръката на Кайетана.

Исадора се обяснява в любов на Артуро, но той й казва, че принадлежи на друга. Самуел отива в „Паленке” на среща с Емилио и там среща Патрисия. Кайетана не иска да се омъжи. Дон Фелипе пристига в бара, за да се види с Кандела. Там не спира да пие, въпреки молбите на Самуел. Старецът получава инфаркт. Кайетана и Леонардо пристигат и обвиняват младежа. В болницата не дават надежда за дон Фелипе.

Кайетана казва на дъщерите си. След шест месеца момичетата Дел Хунко ще се приберат у дома. В болницата Миранда напада Пабло, а не знае, че дъщеря й е отново с него. Росио не е добре и Ниевес й подсказва, че е бременна.
tierra-de-reyes-cap100_1
Соледад и Артуро отиват да видят дон Фелипе, но Кайетана ги гони. Самуел споделя с Флавио, че е видял Патрисия и не изпитва нищо към нея. Истината за връзката на Соледад със семейството излиза на яве. Тя иска да напусне имението, но братята й настояват да остане и не я упрекват, че е обичала баща им. Тя им казва, че е майка на Вероника.

Пабло и Флавио се срещат и младежът разбира, че погрешно е възприемал приятеля си за съперник. Емилио опитва да подведе Самуел, но не успява. Момичетата се прибират в Хюстън и веднага отиват да видят дядо си. Кайетана им вменява, че Самуел е виновен за състоянието му. Росио казва на Пабло, че е бременна. Братята и сестрите от Земя на честта отново са близо едни до други!

Андреа и Самуел отново се скарват, Артуро взима сина си, а Флавио преследва Ирина. Кайетана вижда внука си в ръцете на врага и предизвиква скандал. Охраната иска да вземе бебето, но София спасява положението. В ранчото разбира, че майка й е изхвърлила кошчето от Артуро. Самуел моли Соледад да му разкаже за Андреа. Исадора научава, че съперницата й се е завърнала. В новите епизоди на Земя на честта и Миранда разбира за подновената връзка на дъщеря си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!