You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Вероника и Пабло се сдобряват, Хосе Антонио прегръща децата си

Земя на честта: Вероника и Пабло се сдобряват, Хосе Антонио прегръща децата си

Първият злодей в Земя на честта е наказан, Леонардо обаче продължава злодеянията си

Кайетана прави още една грешка в следващите епизоди на Земя на честта. Принуждава Андреа да отстъпи управлението на ранчото в ръцете на натрапника Елеасар. Хосе Антонио вижда снимки как изглеждат децата му. Росио признава всичко на Вероника – дори това, че Миранда й е дала пари, за да мълчи. Леонардо нарежда на служителите си да забранят достъпа на Гайардо в имението. Мендес му споделя, че Вероника е една от тях. Хосе Антонио и Фернандес готвят клопка на Емилио.

Братята научават кои са новите хора в имението на сестрите. Артуро се страхува за близките си там. Дъщерите на Кайетана се опитват да я вразумят, но тя е категорична и за пореден път не им вярва. Пати се появява в имението на съперницата си. Пабло е щастлив, че е свободен да обича Вероника.

Патрисия провокира Андреа. Двете се сбиват. Когато Кайетана ги разделя, заема страната на кумата си. Миранда се извинява на Пабло. Младежът и Вероника се сдобряват. Хосе Антонио звъни в дома на синовете си. Вдига Соледад и познава гласа му. Кайетана прокужда Росио, но дъщерите й помагат.
Любов в Земя на честта
Ирина припада отново. Исадора се кани да убие София, но Леонардо я спира на време. Ирина най-после казва на мъжа си за бебето. Хосе Антонио устройва клопка на Емилио и го убива. В лудницата убиват Хулия.

Вероника и Пабло са отново щастливи. Тя пее песен за него. Тържеството е за всички влюбени в Земя на честта. Флавио казва, че ще стане баща. София вижда как Леонардо изневерява на майка й. Полицията обгражда „Паленке”. Исадора ранява Маурисио. Тя научава, че майка й умряла при инфаркт. Соледад вижда бащата на дъщеря си и припада.

Хосе Антонио научава защо го е напуснала жената, която е обичал толкова време. Разбира за Вероника. Кайетана отказва да повярва, че Леонардо й е изменил. Мъжът й вече се кани да продаде имението. Росио посещава бащата на бебето си в затвора. Хосе Антонио се запознава с дъщеря си и прегръща синовете си след дълга раздяла.

Неприятностите в Земя на честта не спират. Леонардо отново напада София. Тя се измъква, но в борбата го блъска и той пада по стълбите.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!