You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Земя на честта: Вероника спасява Артуро, той разкрива тайната й

Земя на честта: Вероника спасява Артуро, той разкрива тайната й

Животът на Вероника в Земя на честта е в опасност – това сдобрява майките й и освобождава любимия й от капана на отговорността

На път са за бъдат разкрити още опасни тайни в Земя на честта. Исадора не признава, че е отговорна за изчезването на артуро, но Кайетана споделя с децата си, че я е предала. Росио не може да забрави страстната нощ с Кабрера и това, че е изменила на Пабло. Емилио обижда дъщеря си, което я навежда на мисълта, че онази отчаяна жена в лудницата й е майка.

Миранда за първи път подава ръка на Соледад. Вероника тръгва да търси сама Артуро. Решението е опасно, но има полза от него. Намира брат си, макар и в тежко състояние.

Освобождава го и Артуро успява да вземе Исадора за заложница, но е слаб и отново го залавят. Фернандес споделя чувствата си с Кайетана. Леонардо я ревнува. Исадора измъчва Артуро пред Вероника. Семейството им разбира, че момичето го няма. Артуро казва на сестра си, че е Гайардо.

Исадора подпалва бараката. Артуро се освобождава и помага на Вероника. Улисес търси Пати. Емилио помага на дъщеря си да избяга. Всички търсят изчезналите на мястото от съня на Вероника. Намират нейна обувка, но майка й не може да повярва, че е мъртва.
Земя на честта Артуро и София
Исадора звъни, за да каже на София, че мъжът й е мъртъв. Артуро и Вероника се събуждат в гората, но той е слаб и мисли, че ще умре. Близките им ги намират и ги водят в болница. Майките на Вероника се прегръщат за първи път – щастливи, че е оцеляла. Кабрера целува Росио пред очите на Ниевес.

Миранда иска да каже всичко на дъщеря й. Соледад я моли за още време. Артуро се събужда и разказва всичко на София. Пабло отива да види любимата си. Не издържа на изкушението и я целува за пореден път, въпреки отговорностите, които пое в предишните епизоди на Земя на честта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!