You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Жена на върха: Хулиана Авада—една първа дама със собствен стил

Жена на върха: Хулиана Авада—една първа дама със собствен стил

Хулиана Авада - една уникална първа дама и жена на върха
Хулиана Авада – една уникална първа дама и жена на върха

Хулиана Авада е не просто жена със собствен стил, но и с класа

Когато през декември миналата година бе обявено, че Маурисио Макри е спечелил президентските избори, цялата страна пощуря. Вълнението бе предизвикано не само от факта, че един от най-влиятелните и заможни аржентинци застава начело на страната, но и заради неговата първа дама— Хулиана Авада. Една президентша, която не само е модна икона, но има и собствен стил, откровена е и не се срамува да го показва.

huliana 9

Хулиана Авада е на 41 години, любимка на народа, а на медиите още повече. Брюнетката има остър език, умее да забавлява и притежава стил, който я превърна в любимка на модните списания. Освен това, за разлика от други първи дами, не стои в сянката на съпруга си, а стана по-популярна и от него.

huliana 14

Модна икона с приключенски дух

Вкусът към модата и усетът й за стил и елегантност, превърнаха Хулиана Авада в най-модната първа дама в света. За разлика от други президентши тя не се притеснява да демонстрира високия си стандарт на живот. За нея не е нескромно да се разхожда с чанти от марката „Ермес“ на стойност 12 000 долара, нито пък да публикува снимки, на които тя и нейният съпруг вдигат тост с невероятно скъпо шампанско.

huliana 20

Дъщеря на заможни родители от Сирия и Ливан, когато не е със съпруга си, Хулиана се отдава изцяло на работата по собствената си модна марка „Авада“. Красавицата е наследила семейния бизнес и се изявява като изпълнителен директор и дизайнер във фирмата. Благодарение на личния си стил и безупречен вкус, тя е любимка на модните критици в страната—те се възхищават на стила й, наричайки я най-добре облечената жена в Аржентина. И заема челно място сред най-стилните модни икони в света.

juliana 3

Новата Евита

Хулиана по произход е със сирийско—ливански корени, но това не й пречи да твърди, че от мозъка до пръстите на краката си е аржентинка. Жена на силните страсти, с вкус към модата, всеотдайна съпруга и майка. Тя бе неотлъчно до съпруга си по време на предизборната им кампания, набирайки последователи. Само заради нея хиляди жени излязоха до урните и дадоха гласа си на Макри.

 

Въпреки че е завършила Оксфорд и е имала възможност за блестяща кариера като политически съветник в Европа, Хулиана избира да се върне в Аржентина. В родината й, талантът й да бъде дипломатична и да се оправя с политическите ситуации, безкрайно много помогнаха на мъжа й да се издигне до президентския пост.

 

Дръзка в любовта

Първата дама на Аржентина е уважавана заради уменията си да се оправя с политиката, харесвана заради модния си усет, но най-вече обожавана заради невероятната си откровеност. Таблоидите, а и цялата общественост са влюбени в красавицата, поради факта, че не се свени да ги направи съпричастни дори към личния си живот. Освен, че споделя снимки на семейството, от ежедневието и личните им празници, Хулиана е доста откровена и за отношенията им в спалнята.

huliana 16

Един журналист веднъж я попитал как се представя президентът в спалнята /предвид факта, че е с повече от 10 години по-голям от нея/, а тя отвръща с усмивка „Не виждате ли колко съм щастлива?“ Маурисио Макри също не е от скромните и когато му разказват за изказването на съпругата му в телевизионно интервю, той със смях отговаря „Съпругата ми е ненаситна. И се възползва от всяка възможност и навсякъде“.

huliana 11

И за двамата това не е първи брак, като за любовната им история се разказват легенди. Преди да се запознае с Маурисио, за когото това е трета сватба, 10 години Хулиана е омъжена за белгийски граф—Бруно Лорънс Барбие, от когото има дъщеря–Валентина.

 

Когато през 2009 година се запознава с Маурисио, той тъкмо е станал кмет на Буенос Айрес. Запознал ги треньорът им, в една от фитнес залите, посещавани от елита на града. И въпреки че по това време Макри е сгоден за друга, която според медиите, перфектно му подхождала за първа дама, а Авада омъжена, първият мъж на Аржентина моментално хлътнал до уши по Хулиана.

 

Любовното им ухажване продължило две години пред очите на цялото общество, за да приключи през 2011 със сватба и раждането на още една дъщеря – Антония.

huliana 8

И след пет години заедно президентът и неговата първа дама са категорични–открили са любовта на живота си. А щастието им радва цяла Аржентина.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!