You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Звездите на „Черна любов”: Каан Урганджъоулу и Мелиса Аслъ Памук

Звездите на „Черна любов”: Каан Урганджъоулу и Мелиса Аслъ Памук

В „Черна любов” чувствата са изпепеляващи, но и опасни – великолепен мотив да опознаем нови за родната публика актьори

„Черна любов” изгаря не само Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит в хитовия сериал. Тя руши съзнанието, всичко човешко и превръща в истински злодеи двама души, които не намират взаимност на чувствата си. Ролите на „губещите” в историята са поверени на не много известни у нас, но вече паметни в сърцата на родния зрител – Каан Ураганджъоулу и Мелиса Аслъ Памук.

Звездите на Черна любов Каан Урганджъоулу и Мелиса Аслъ Памук

Каан Урганджъоулу – „Всичко постигам с лекота”

Той е елегантен, на екрана изглежда опасен, но в живота е едно пораснало момче, родено под щастлива звезда. В турския шоубизнес, богат на знаменитости и истории за успех, неговата не изглежда впечатляваща. Направо изглежда като герой на съвременен сериал – разглезено от съдбата момче, което има всичко.

Роден е в Измир, на 8ми май 1981 година. Той е наследник на състоятелно семейство, което му осигурява престижно образование в частна гимназия. След като получава дипломата си, със семейството заминават за Щатите, където се сдобива с колежанска диплома, но зова на предците му се оказва силен. Едва навършил 19 се прибира и в Истанбул записва финанси.

Докато заляга над уроците обаче, хубавото момче не остава назабелязано за местната модна индустрия. Бързо провокира интерес и получава покани от най-популярните издания. След това пък близък на семейството му го кани на снимките на „Храбрец” и колелото на кариерата му се завърта…

Каан Урганджъоулу снима много, не съвсем хитови проекти, но достатъчно да провокира непрекъснат медиен интерес. Не на последно място са непрекъснато тиражираните му истории с местни топ хубавици като бившата на Къванч Татлъту – Азра Акън и много други колежки.
Красавецът обаче е суетен и в професионален план. Иска да бъде възприеман като сериозен актьори и за целта заминава отново Щатите.

Публикация, споделена от Kaan (@kaanurgancioglu) на


В Лос Анджелис се записва в актьорско студио, където да усвои тънкостите на занаята.

Завръщайки се за пореден път в родината, той продължава със снимки в известни сериали, но най-големият му успех е ролята на главния отрицателен герой в „Черна любов”.

The lady

Публикация, споделена от Kaan (@kaanurgancioglu) на


За да бъде още по-сладък животът му, той намира щастие в любовта. Актьорът се влюбва в обикновено момиче, което е далеч от блясъка на бизнеса му. Фотографката Зейнеп открадва сърцето му и вече е представена на фамилията като негова бъдеща съпруга. Серийният плейбой не е словоохотлив пред медиите, но по всичко изглежда, че той ще бъде звезда №3 от проекта със сватба в живота.

Мелиса Аслъ Памук – Гражданка на света

Мелиса е още едно турско цвете, отгледано в стара Европа. Родена е на 14 април 1991 в Холандия и израства като типично дете на емигранти. Възприема холандския като роден, но почита традициите и езика на предците си като роден.

Докато завършва психология в Амстердам, поема по пътя на мнозина „второ поколение емигранти”. Заради красотата и една идея по-модерно мислене се възползва от предимствата на турския шоубизнес и начина, по който умеят да използват качествата на „внесените” звезди.

Мелиса, макар и срамежлива, се явява на кастинг за „Мис Турция” и сама не разбира как е впечатлила журито до такава степен, че грабва короната. Наивността и срамежливостта обаче я провалят на световния конкурс, където показва не съвсем модерни възгледи и е истинска радост за мъжете – шовнисти.

Публикация, споделена от Melisa Aslı Pamuk (@melisapamuk) на


Щом се завръща обаче променя живота си коренно. Записва се на курсове, за да изчисти акцента си. Става рекламно лице, започва да ходи на кастинги и се учи като попива с очи майсторството на легендите на местното кино.

През 2011 се запознава с Толга Съла и двамата завързват връзка, която изглежда много хармонична. Снимат заедно в „Между небето и земята” и имат големи планове за кариерите си. Двамата не мислят за семейство още, защото са много, много амбициозни.

Мелиса Аслъ Памук видимо се е променила. Купува самостоятелно жилище, отказва да живее с любимия си и дори заминава в Щатите на курс. От там очаква предложения, защото убийствения график на снимки в Турция я изтощава напълно. След успеха на „Черна любов” на наградите „Еми” води преговори с американска продукция.

LA . #hollywood

Публикация, споделена от Melisa Aslı Pamuk (@melisapamuk) на


Единственото, което пречи на пълното й щастие е приятелят на бившата й най-добра приятелка. Той й се обяснява публично в любов и бедната богата холандка получава дори заплахи за живота си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!