You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Звездите на „Черна любов”: Неслихан Атагюл

Звездите на „Черна любов”: Неслихан Атагюл

Неслихан Атагюл стана една от малцината надскочили клишето „дете-звезда” и се превърна в една от суперзвездите на „Листопад”

„Черна любов” е поредната горчиво-сладка любовна история с адрес Турция – подарък за родния зрител. В него гледаме не само скъпия на сърцето ни Бурак Йозчивит, но и порасналата, превърнала се в мечта – Неслихан Атагюл.

Родена под щастлива звезда

Красивата актриса минава за истинска късметлийка. Родена е на 20 август 1992 година в Истанбул, но е образцов пример какви деца се раждат щом се смесят националности. Рожба на белоруска и черкез израства в задружно, но не много богато семейство.
Неслихан Атагюл
Тя има само един брат и бащината заплата на шофьор стига да издържа четиричленно семейство, но не и да се постигнат големи неща. Всички около нея мрънкат и са нещастни, но само тя иска да се измъкне от клопката на живота им. Едва на 13 Неслихан Атагюл подава документи в кастинг – агенция и чака безкрайно дълги дни, за да й се обадят. След 6 месеца късметът й се усмихва – и то само как! Получава главна роля в „Първа любов”. Лентата прави впечатление, а тя получава приз за дебют.

„Листопад”

В „Листопад” получава малка, второстепенна роля, но пък е част от екипа на най-популярната турска поредица за няколко години. Там участва с куп млади актриси, които стават популярни, особено една – Фахрие Евджен. Тя също е потомка на черкези и в бъдеще пътищата им ще се преплитат отново и отново.
Фахрие Евджен и Неслихан Атагюл в Листопад
Лице като нейното изглежда добре и на голям екран, но тя продължава в сериалите. За неин късмет получава главна роля в „Двете лица на Истанбул”, където се влюбва в екранния си партньор.

Кадир Доулу

Кадир е прекрасно момче с кариера на модел и изглежда много градски тип. Той обаче е от дълбоката провинция и произлиза от бедно, многодетно семейство. Десет години слугува като сервитьор в Истанбул и в деня, когато смята да предаде таблата, за да се върне у дома, се случва чудото. Човек, който се занимава с мода, сяда в неговия район и го кани на кастинг.

От рекламите и снимките лесно попадаш в телевизията, но той има щастието да получи всичко. С първата главна роля намира и любовта, по думите му – от пръв поглед. Неслихан е всичко, за което би мечтало момче като него – прекрасна, известна, ухажвана, вече богата.

O güzel gözleri hep üzerimde ❤️

Публикация, споделена от Neslihan Atagül Doğulu (@neslihanatagul) на

Публикация, споделена от ━ Neslihan Atagul🌹 (@allneslihaners) на


Двамата са три години заедно и въпреки, че са много млади, избират да остареят заедно. До сватбата се стига трудно, защото първо умира бащата на бъдещата булка, след това братът на младоженецът пострадва в битов инцидент. Двамата обаче изчакват своя ден и сключват страхотна сватба пред 200 души на брега на морето.
Неслихан Атагюл и Кадир Доулу сватба
„Черна любов” – черна ревност

Сериалът е успешен от ден първи, но на света има поне двама души, които не го гледаха с удоволствие.
Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл в Черна любов
Предвид изгарящата страст на двамата главни герои, лесно е да се предположи, че това са годениците на Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл. Фахрие Евджен, макар и израснала в Германия, носи горещата кръв на дедите си, а Кадир Доулу използва мощта на социалните мрежи, за да охули колегата, с когото игра в „Малки тайни”. Стана така, че на пищните сватби на звездите дойде елита на шоубизнеса, но не и „конкурентните” им двойки. Светските журналисти намериха повод за интрига като откриха прилика между булчинските рокли на красавиците, но в името на проекта и доброто възпитание, младоженците кротко замълчаха.
Сватбите на Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл
Днес Неслихан Атагюл Доулу (по паспорт и в публичното пространство) е посветила времето на любимия мъж. След финала на „Черна любов” не бърза да потъва в нови проекти, но не признава, че иска бебе – с Кадир още били деца, за да мислят за свои.

#sunset #beautiful #mylove #neslihandoğulu #nofilter #nofilterneeded

Публикация, споделена от Kadir Doğulu (@kadirdogulu) на

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!