You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Звездите на „Сега и завинаги”: Амине Гюлше

Звездите на „Сега и завинаги”: Амине Гюлше

„Сега и завинаги” е единствената засега роля на Амине Гюлше в живота й, напомнящ на сапунен сериал

Амине Гюлше изглежда родена под щастлива звезда, която засия още повече с участието й в „Сега и завинаги”.

Историята на екзотичната красавица, която гледаме всяка вечер в праймтайма изглежда твърде обичайна. Тя е поредното дете на изселници получило огромна слава в родината на предците си. Пътят й към върха минава през „Мис Турция” и за разкош – има връзка с футболна звезда. Да, животът на Амине Гюлше изглежда лек като дихание, но това изключително момиче има да покаже нещо повече от чувствена красота…
Амине Гюлше в ролята на Нур от Сега и завинаги
В кариерата си се гордее с титлата „Мис Турция”, но в действителност е дете от смесен брак. Баща й е иракчанин и има планове да се установи в южната ни съседка. Като лекоатлет обаче получава примамлива оферта и заминава с младата си турска булка в далечна Швеция.

Северният народ му предлага много възможности и изключителен договор. В Гьотеборг му се раждат син и дъщеря. Амине Гюлше поема първа глътка въздух на 20 април 1993. Отглеждат я като свободолюбива шведка и я глезят като принцеса.

Benim biricik annem herşeyim ❤🙏🏼

Публикация, споделена от Amine Gülşe (@gulseamine) на

Appreciate every second with your family ❤️🙏🏼 uppskatta varje sekund med din familj😍

Публикация, споделена от Amine Gülşe (@gulseamine) на


Близките на семейството я обожават и хвалят изключителната й красота. Тя обаче мечтае за свой път…или по-скоро – полет. Докато планира бъдещето си на стюардеса, попада на реклама за „Мис Турция”. Понеже познава родината на майка си, ходи с брат си на уроци и често гостува на роднините, държавата й е скъпа на сърцето. Докато брат й и баща й остават в Швеция, на 20 години тя се установява с мама в Измир. С нейна благословия подава документи за конкурса и скоро разбира, че красота като нейната ще успее.

O an o heyecan o gurur anlatılmaz 😱😍☺️

Публикация, споделена от Amine Gülşe (@gulseamine) на

Публикация, споделена от Amine Gülşe (@gulseamine) на


Короната на първа красавица й осигурява рекламни и моделски договори, но и уникална възможност – да си партнира като равна с Толгахан Сайъшман. Той има лоша слава в медиите, но двамата не само се спогаждат, но и й помага пред камерата.

Публикация, споделена от Amine Gülşe (@gulseamine) на


Критикуват я за липсата на опит и плахите й актьорски умения. Тя обаче се старае, ходи на уроци и изглежда амбицирана да успее. Израснала между два свята, тя се чувства страхотно – Швеция й е дала всичко, но Турция е нейното бъдеще.

❤ @m10_official

Публикация, споделена от Amine Gülşe (@gulseamine) на


Амине Гюлше е успяла дори в любовта. Красивата Нур от „Сега и завинаги” си е намерила мъж по прилика – Звездата на „Арсенал” Месут Йозил. Двамата произлизат от традиционни семейства, но израстват модерни и свободни по дух.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!