You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > 10 страхотни идеи как да му съобщите, че ще сте бременна

10 страхотни идеи как да му съобщите, че ще сте бременна

Новината, че сте бременна заслужава да се превърне в незабравим спомен, който да разказвате на детето си като порасне

Моментът, когато разберете, че в утробата ви се ражда нов живот, е безценен и изпълнен с удоволствие. Той би станал още по-прекрасен, когато се сподели. Когато видите положителния тест за бременност, със сигурност ще ви идва на глас да изкрещите „Бременна съм!“. Сами знаете обаче, че имате само един шанс, за да съобщите новината и да се насладите на усмивката на лицето на бъдещия баща. Е, нали искате да направите този момент перфектен и незабравим?

Възползвайте се от тези оригинални идеи, за да имате какво да разказвате на децата си като пораснат големи:

1. Храна за трима. Поканете таткото на романтична вечеря в ресторант. Когато дойде сервитьора, за вас поръчайте две порции от любимото ядене. Насладете се на изражението на лицето му, когато му кажете, че от днес започвате да „ядете за двама“. Същото изненада можете да направите и в домашна атмосфера.

2. Грахово зърно. Кажете на мъжа си да отвори дланта и в нея поставете едно грахово зърно. Трябва да видите колко различни емоции ще се сменят по лицето му, когато речете: „Такова в момента е нашето бебе“.

3. Възползвайте се от първата снимка от ултразвук. След като направите първия преглед, вземете снимки от ехографа, поставете ги в рамка за снимка и я завийте в подаръчна хартия. Със сигурност това ще бъде най-милия подарък, който някога е получил.

4. Момче или момиче? Купете едно розово и едно синьо боди за новородено. Когато сте сами с таткото, неочаквано станете и донесете двете. В началото малко ще се обърка, но го попитайте „Какъв мислиш цвят ще ни трябва?“ Очаквайте силна прегръдка и много целувки.

5. Предложете му бащинство. Пресъздайте момента, когато съпругът ви е предложил брак. В кутия за бижута поставете положителния тест за бременност и отидете на мястото, на което съпругът ви е предложил брак или на място, което е свързано с красиви спомени. Дайте му кутията и го попитайте „Ще станеш ли баща на детето ми?“ След като отвори подаръка, кажете, че имате още един подарък, но че ще го получи девет месеца по-късно.
im wayting a baby
6. Подарете му сладкиш. Направете сладкиш и на него напишете „Бременна съм“. Поставете го във фурната и накарайте таткото да провери дали е готов като звънна таймера. Със сигурност новината, която ще прочете, ще го зарадва много повече от съблазнителен аромат на сладкиша.

7. Освободете място за бъдещия член на семейството. Изпразнете едно от чекмеджетата на партньора си, например това с бельото или чорапите и напълнете с памперси и дрехи за вашето бъдещо бебе. Отгоре оставете съобщение: „Татко, направи място. Ще дойда след Х месеца „.

8. Надпис на корема. Напишете на корема си с химикал: „Здравей татко, с нетърпение чакам да се запознаем на (терминът за раждането)“. Кажете на мъжа си, че имате някакво дразнене на кожата, за да провери за какво става въпрос. Очаквайте безценна реакция, когато погледне под фланелката.

9. Списък с имена. Направете списък с мъжки и женски имена. Оставете го на място, на което той със сигурност ще го види. До тях оставете бележка, на която пише „Имаме девет месеца, за да решим“.

10. Сутрешно събуждане. Сутрин, преди да отиде на работа, влезте в тоалетната и напишете с червило или маркер в горната част на огледалото „Лицето на бъдещия баща“ и начертайте стрелка надолу. Той ще получи незабравимо сутрешно събуждане.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!