You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > 11 ноември (11:11): Магичен ден, в който Вселената изпълнява желания

11 ноември (11:11): Магичен ден, в който Вселената изпълнява желания

На 11 ноември се отваря портал, който помага на красивите мечти да се превърнат в реалност и изпепелява пречките

На 11 ноември ще получите директна връзка с Космоса, която ще доведе до сбъдване на желание и създаване на нова реалност, научи woman-onthe-top.net.

Точно тогава – в деня на Свети Мина и новолуние – се отваря най-мощният портал за 2015 година. Бъдете положителни, вдъхновени и искайте по много от всичко, което си представяте като благоденствие. Изберете точно какво ви е нужно, за да сте пълноценни и щастливи – това е първият ден от остатъка на чисто новия ви живот!

Процесите, които са започнали на 8 август стигат своята кулминация на 11 ноември 2015 г. Не се страхувайте и тревожете от безумията и проблемите „а ла Закона на Мърфи” напоследък – това е натискът на разрушителната Енергия, която ще съгради новата ви реалност.

На 11 ноември поискайте от Вселената всичко прекрасно
На 11 ноември поискайте от Вселената всичко прекрасно

Успокойте тялото, не се съпротивлявайте на мощните промени, не коментирайте – чака ви само най-доброто! Казват, че дори организмът се пречиства от разрушението на клетъчно ниво – всичко, което не ви е нужно изгаря под формата на висока температура или треска.

Усещате началото на процеса като живот в полутранс и необичайно дълго време за преминаване в адекватен режим на живот.

Може да усетите, че около вас са душите на отдавна напусналите ви покойници. Това не е невъзможно – пространството не е това, което е по принцип в този специален ден.

Не се тревожете, ако се чувствате странно, преуморени, полудяващи, превъзбудени и нервни – с вас всичко е наред!

Просто спазете общите инструкции за молба до Вселената, когато искате сбъдване на желание. Напишете мечтата си красиво, ясно и подробно, отправете молитва…и чудото ще ви споходи!

Днес всички стихии ще се укротят постепенно, Порталът ще се отвори, а силите на незримото ще направят 11 ноември незабравим ден, който ви донесе щастие и мъдрост.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!