You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > 12 брилянтни трика за родители срещу непослушни деца

12 брилянтни трика за родители срещу непослушни деца

Несъмнено трябва да узнаете тези номера, те ще ви бъдат от полза при отглеждането на растящите ви и опърничави малчугани

Когато станеш родител, обикновено си представяш розовата страна на нещата. Целувки, гушкане и усмивки, а детето те гледа с обожание и послушно изпълнява. Този филм обаче го има само в приказките и понякога на снимки, стига инатливият наследник да не реши да прояви характер и на тях.

Въпреки това има семейства, които се справят отлично с предизвикателствата на възпитанието. Дали са супер герои или по-скоро има своите малки тайни за справяне с непослушни деца?! Вижте сами!

1. Децата трябва да бъдат шпионирани непременно
spy
Винаги и по всяко време ги дръжте под око. Нека те да си мислят, че са свободни и независими, докато вие им кроите шапка, както се казва.

2. Удобна подредба
hair1
Тук вече сме в дебрите на вечния хаос у дома, който постоянно искаме да овладеем. Невъзможно е, когато има деца! И все пак има какво да сторите – сдобийте се с достатъчно удобни органайзери, в които да прибирате джунджурийките, особено на момиченцата. Тези аксесоари за коса са хем добре прибрани, хем са на показ, за да може малката кокетка да си избере, когато реши да си прави прическа. Разбира се, после ще трябва да ги върне по местата им, както вие сте я учили.

3. Къпането
bathtime
Не всички деца се запътват с радост към банята вечер и това понякога може да бъде доста изнервящо занимание. Една чудесна идея за развлечение е да напълните ваната със светещи пръчици, а после да падне голяма игра вътре. За тези, които нямат вана, може да си закупите цветен светещ душ.

4. Почистване
kids1
Включете децата в домакинската работа, не ги щадете, защото така всъщност им помагате да се развиват, а и да знаят, какво точно се случва след многобройните им бели през деня.

5. Спрей срещу чудовища
monsters
Няма да плашите децата, спокойно! С него ще гоните всички онези духове, вещици и странни създания, от които те се страхуват понякога. Някои мъници пък сънуват кошмари и имат нужда от нещо, което да ги разсее. Брилянтна идея наистина!

6. Приспособление за обувките
boots
Детето има толкова неща да учи, че понякога се обърква. Когато се обува, например, то често бърка крачетата, затова бихте могли да залепите ето такъв стикер с животинче, което да го ориентира.

7. Без бой
kids-triks1
Децата ви често се бият и на вас ви е писнало? Има решение – връчете им голяма тениска за наказание, в която да се съберат и двете и да се помиряват при нужда.

8. Микровълновата печка
microwave
Снимката ще ви разкрие как да я използвате пълноценно, за да храните и двете си деца. Ако не сте фен на домашния уред, ще трябва да търсите друга алтернатива.

9. Всичко заедно
hair
Ластичетата тук са събрани заедно с помощта на карабинка. Не се наемаме да кажем, колко ще издържат така, защото малката ви помощница ще копнее да ги разпилее на секундата. Обаче веднага трябва да се подсетим за онова правило, че децата е редно сами да си прибират нещата обратно. Все някак ще ги убедите!

10. Магически чаши
kids-tricks
Тези чаши имат способността да си стоят там, където са оставени, което се получава чрез магнити. Бихте могли да ги позиционирате на хладилника и когато детето иска да пие вода или сок, то ще взима тях, а не нова и нова чаша, докато вие все още се борите със старата планина от мръсни съдове в мивката.

11. Зарядното подръка
charger
Може да напомняте на децата си да го взимат със себе си, когато излизат, като им оставите послание и го приберете в найлонов плик.

12. Скривалище за лакомства
kids
Прекрасно хрумване е да скриете сладките изкушения от децата (и себе си) в хладилника, прибрани в пакетче от замразени зеленчуци. Малките палави ръчички няма да имат повод да се ровят и все да ги заварвате изцапани с шоколад. Никой не би се сетил за това скривалище!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!