You are here
Home > Lifestyle > 2015: Смелите дизайнерски решения, които се радваха на световен успех (Снимки)

2015: Смелите дизайнерски решения, които се радваха на световен успех (Снимки)

През изтичащата 2015 година мнозина доказаха, че не всичко под слънцето е вече видяно

2015-та не беше лоша година за хората с идеи и творци по дух. Мнозина дизайнери или поне със заложби на такива създадоха редки произведения, които изненадващо получиха одобрението на западния свят, видя woman-onthe-top.net.

Всички изглеждаха много нестандартни и провокативни, но със сигурност внесоха много красота и въздействаха на сетивата ни. Ето неколцина от най-смелите дизайнерски решения за 2015-та година:

1. Улични фенери – на улиците в Йерусалим „изникнаха” 9-метрови цветя, които разтварят чашките си, когато под тях бързо преминат хора или профучават колите по улицата.
1bestartdesigne
2.Детски играчки – в IKEA поднесоха най-красивия комплимент на клиентите си. Създадоха играчки по проект на децата им.
2bestartdesigne
3. Като русалките – Мелани Кембъл от Мичиган предизвика фурор със своето плетено одеало – решено във формата на опашка на русалка.
3bestartdesigne
4. Стенни вази – Ким Фишер нареди своите суколенти във вази, вградени в стените.
4bestartdesigne
5. Восъчна „оцветявка” – И възрастните обичат да оцветяват, стига да са предизвикани с интересно решение и обещание за спокойствие. Анти-стрес оцветяването Grattage (изстъргване на восък) изисква да се свали тъмни пласт боя с помощта на писец. Така се „осветява” тъмен пейзаж и действа добре на нервите.
5bestartdesigne
6. Пералня с добавяне – Изключително ценна находка за разсеяни домакини. От Samsung добавиха и отвор към стандартната перална машина, за да се добави още пране, без да е необходимо да се спира и да започва цикъла отново.
6bestartdesigne
7. Дървени пейки – Бенджамин Грейндордж създаде необикновени дървени пейки от паднали дървета
7bestartdesigne
8. Велоалея със слънчеви батерии – В Холандия вече може да се натъкнете на велоалеи, които събират слънчеви лъчи, за да произвеждат ток.
8bestartdesigne
9. Домашни пантофи – От Lego измислиха безболезнен начин да съберете изпадналите частици на конструктора по пода на стаята
9bestartdesigne
10. Матрак за влюбени – Компанията Cuddle Mattress реши как да даде възможност на влюбените да заспиват прегърнати, без да нарушават комфорта им и целостта на матрака.
10bestartdesigne
11. Котацу – Хитрите японци предложиха хибрид на маса с огромно одеало с нагревател.
11bestartdesigne
12. Компактна детска количка – От GB решиха проблема на преуморените майки, които вечно пестят място. Новата им количка се сгъва лесно и просто, и никак не тежи, докато я пренасяте към последния етаж на блока.
12bestartdesigne
13. Полюлей – дърво – във винарна в Калифорния може да дегустирате вино под ярките светлини на този модерен полюлей.
13bestartdesigne
15. Биокамина – хай-тек поколението може да се наслади на пламъчетата на огъня, без да губи време в чистене и прахосване на суровина.
14bestartdesigne
16. Проектор на сигнали – Проекторът Cyclee на азербайджанския дизайнер Елнур Бабаев автоматично съобщава на шофьорите за маневрите на велосипедиста със сигнали на гърба му
15bestartdesigne
17. Абажур от дърво – Дизайнерско решение от Cracked от истински пън
16bestartdesigne
18. Гофретник „Междузвездни войни” – всяко злоядо дете ще отстъпи пред подобно изкушение
17bestartdesigne
19. Шоколадови пластинки – Шоколад на пластинки от японската компания Bourbon, от който може да направите множество прекрасни десерти.
18bestartdesigne
20. Зеленчуков конструктор – С детайлите на Open Toys може да направите от скучните плодове и зеленчуци – оригинални играчки.
019bestartdesigne

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!