You are here
Home > Lifestyle > 25 цветни комбинации, подходящи за пролетна сватба

25 цветни комбинации, подходящи за пролетна сватба

Пролетната сватба дава широк избор на цветови решения за вкуса на всяка булка

Май е сезонът не само на абитуриентските балове, но и сватбите. Преходът между пролетта и лятото е идеалното време, в което да сбъднете мечтата си на малко момиченце.

Човек и да се ожени повече от веднъж винаги гледа на сватбения ден като единствен и неповторим. Бъдещите булки правят безкрайни списъци, избират рокли, аксесоари и декорация. Въпреки помощта на роднини, приятели и сватбени агенти, всички се тревожат – „Ще бъде ли сватбата ми такава, каквато винаги съм искала?”.

Бялото е задължителен, но не единствен цвят в празничната палитра. Обичайно булките включват любимите си нюанси в украсата. Независимо дали избирате обувки, букет, акценти в декорацията, Големият въпрос е дали се получава хармонично единство.

За успокоение на младите дами ще кажем – Няма грешно решение! Оказва се, че всеки от цветовете има място на венчавката през пролетта. За да преминат тези сладки мъки по-леко, ви предлагаме 25 вдъхновяващи идеи за сватба, които ще ви помогнат да намерите точното съчетание на нюанси. От тук – нататък смело може да поръчате сватбената торта, бутониерите, роклите на шаферките и всичко, което ви безпокои от онзи дълъг списък:

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!