You are here
Home > Здраве и красота > 4 прости упражнения, 30 минути на ден топят мазнините по бедрата без следа

4 прости упражнения, 30 минути на ден топят мазнините по бедрата без следа

За няма и половин час дневно с постоянство ще оформите красиви бедра, благодарение на тези упражнения

Много от нас имат заседнал начин на живот, почивката прекарваме седнали пред компютъра или телевизора – не е изненадващо, че мастните натрупвания се увеличават с течение на времето. Особено сериозен е проблемът с тази на краката и вътрешната част на бедрата.

Мазнините там няма начин да ги стопиш с диети. Да се отървете от тях е много по-трудно, отколкото от увисването на корема или бедрата. Вътрешните мускули не са особено ангажирани в ежедневието, така че единственият начин да се изваят крака е чрез целенасочени упражнения.

Разбираме натоварения ви график и ви предлагаме отлична алтернатива. Вместо фитнес-серии, опитайте с ежедневни усилия, които не костват време и можете спокойно да ги правите у дома.

Присядане до стената

Заемете съответната позиция, в която ще оформите ъгъл от 45 градуса с коленете си. Гърбът трябва да е изправен, ръцете да стоят отпуснати, а краката на ширината на раменете.
uprajnenie-1
Задръжте тази позиция само за 30 секунди и се отпуснете. Правете ежедневно 4 серии по 10 „присядания”.

„Жабешки подскоци”

Позицията трябва да е като тази, която сте правили в детската градина – без да стъпвате с целия крак, краката да са разкрачени на ширината на раменете, ръцете опрени в пода, а гърбът изправен.
uprajnenie-2
Скачайте (не високо) и се завъртете на 45 градуса. Така 8 пъти в едната посока и 8 пъти – в другата. Починете малко и след това направете още три такива серии.

Упражнение „Притисната възглавница”
uprajnenie-3
Седнете на една стол (без колела). Вдишайте, стиснете с бедрата възглавница толкова силно, сякаш се опитваше да извадите всичко от нея с бедра. В рамките на една минута задръжте тази позиция, дишайте възможно най-равномерно. Повторете упражнението 3-4 пъти. Това категорично ще помогне за премахване на мазнините от бедрата!

Упражнение „Повдигане на бедра с кръстоване на крак“

Легнете на една страна опирайки се на долната предмишницата, така че главата да е в съответствие с гръбначния стълб. Поставете крака като на картината, издишайте, леко повдигнете нагоре долния крак възможно най-високо.
uprajnenie-4
Задръжте тази позиция за няколко секунди и се върнете в основна позиция. Правете по четири серии 10 упражнения за всеки крак.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!