You are here
Home > Здраве и красота > 5 ефективни метода за избелване на зъби у дома

5 ефективни метода за избелване на зъби у дома

Вместо една приятна сума за избелване на зъби, опитайте популярни домашни рецепти, за да върнете сияйната си усмивка

Малцина запазват сияйната си усмивка и блестящи бели зъби във времето. Колкото и здравословен начин на живот да водим, все ни изкушават неща като цигари, червено вино, продукти с кофеин и т.н.

Избелването на зъбите е стандартна услуга във всеки зъболекарски кабинет, но на всички е ясно, че качествените услуги са скъпи.

За да върнете красивата си усмивка, може да опитате и друго – познати стари семейни рецепти. Със съвсем евтини продукти от магазина или градината след седмица-две ще се радвате на снежно бели зъби като перли.

Ето нашите пет предложения за направи си сам – препарати за избелване на зъби

Смес от кислородна вода от аптеката и лъжичка-две и содата бикарбонат замества стандартната паста за зъби за за седмица. Това е напълно достатъчно да върнете здравия вид на зъбите си. След това можете да продължите използването на обичайната козметика.

Натурална паста за зъби от ягоди. Хубаво намачкайте няколко свежи плода и сложете върху четката. Хубаво разтъркайте плодовете върху емайла на зъбите и накрая изплакнете и измийте с обичайната ви паста за зъби.
Направи си сам избелване на зъби
– Ултраефикаесен продукт от лимонов сок и сода. Разбъркайте добре и с получената паста измийте зъбите. Действа страхотно, но трябва да сте внимателни – правете го поне с двуседмична пауза, за да не разрушите емайла на зъбите си. Лимонът е силно киселинен може да навреди, вместо да помогне.

Кора от банан – най-безполезното нещо на света се оказва много полезно. Вътрешността на кората на банан трябва да се изстърже леко с лъжичка и с кашицата да се обтрият зъбите. Този натурален продукт не просто избелва зъбите, но е истинска бомба от витамини и минерали.

С олио – точно така! Тук обаче трябва да се пунктуални в изпълнението на метода, който е прост, но изисква постоянност. Сутрин на гладно се взима лъжица слънчогледово олио. Жабурите в продължение на двадесетина минути и изплювате. Ще установите как растителната мазнина се е превърнала в белезникава течност. Изчеткайте зъбите с обичайната паста за зъби.

Много е важно да не гълтате олиото, защото се пълни с токсини. Правете го поне две седмици. Води не само до избелване на зъбите, но и лекува редица заболявания като парадонтоза, АГ-проблеми, главоболие и проблеми на кожата.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!