You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > 5 начина да премахнете негативната енергия от дома си

5 начина да премахнете негативната енергия от дома си

Чувствате се сякаш в дома ви има полтъргайст? Пречистете жилището с тези методи

Има домове, където се чувстваме невероятно приятно и удобно, но има и други, в които сякаш нещо постоянно ви тревожи и натоварва. До толкова, че ви се иска да избягате от там. Най-лошото обаче е, ако във втория случай мястото е и ваш дом.

Причината за това често се крие в негативната енергия (или да не дава Господ в магия), която от своя страна може да доведе до заболявания, трудности, бедност, трагична любов и раздяла. Затова ето няколко съвета, как да се предпазите от всичко това.

Пречистете дома от негативни енергий с тези ритуали
Пречистете дома от негативни енергий с тези ритуали

Първо, трябва да проверите дали във вашия дом всъщност има негативни влияния. Най-лесния начин е като запалите църковна свещ и бавно обиколите жилището. Ако пламъкът започне да трепти, или изпуска звуци/ пука, това означава, че нещо в аурата на вашия дом не е наред!

Друг вариант е ако имате домашни любимци. Наблюдавайте ги. В случай, че са нервни или спят близо до вратата, това е знак, че в дома има доста натрупана отрицателна енергия.

Същото се отнася и за градината ви. Ако вашите цветя не виреят и умират без причина, нещо в дома ви не е наред. Най-добре е да проверите за странни предмети в жилището, за които не знаете от къде са дошли. Или да прегледате подаръците си, спомняйки си, кой, кога ви ги е подарил. Невинаги, те са изпратени с добри намерения.

dom-2

Как да премахнете негативната енергия и да защитите вашия дом?

Най-добрият начин е да доведете свещеник, който да освети жилището. Но съвсем спокойно можете да опитате и тези методи:

1. Направете украса със зърна от царевица, ръж или ечемик и поставете по една във всяка стая. Те трябва да се подменят редовно.

2. Вземете мускат (вид ароматно грозде), което трябва да е червено! Не можете да си представите колко бързо изтегля негативната енергия този плод. За разлика от палмите, които по принцип са „доставчици“ на отрицателни вълни. Не го яжте, а изхвърлете салкъма, след два-три дни. Все пак, целта е да пречистите дома си, а не да погълнете негативната енергия в себе си.

3. Направете венец с клонки от върба и го закачете на входната врата.

4. И най-важното: Опитайте се да не каните хора в дома си, след чието посещение се чувствате нервни, немощни или получавате странно неразположение.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!