You are here
Home > Здраве и красота > 5 прости упражнения, които ще преобразят тялото ви!

5 прости упражнения, които ще преобразят тялото ви!

Това са уникални упражнения, не отнемат време, а вие ще се подмладите и ще влезете във форма

Ще опишем накратко кои упражнения могат да преобразят тялото ви само за месец. От вас се иска единствено да бъдете упорити и постоянни. Имайте предвид, че те не отнемат време, изпълняват се бързо, а и не са сложни, така че нямате никакво оправдание да не се заловите още сега с тях!

Планк
plank

Упражнението, което дава отлични резултати за коремните преси. Важна е правилната стойка, а за нея ще добиете впечатления от снимката. Стойте в тази поза, колкото ви е възможно и увеличавайте минутите всеки ден.

За бедрата и ръцете

Едновременно работим и върху двете зони, а целта ни е да запазим равновесие, така че да не залитаме и да усетим напрежението в мускулите.
Birdog

Клекове

Разположете си така ръцете и краката, че да имате добър баланс. Клякайте бавно и постепенно, все едно сядате на стол.
legs

Махове с крака

Опрете се на ръцете си и заемете поза като на кучетата, но с изправени крака. Махайте нагоре, редувайки краката, а когато ги прибирате към себе си, сгъвайте в коленете, стремейки се да достигнете гърдите.
Down-Dog-Abs

За талията

Заемете първоначалния стоеж, гледайки напред, леко приклекнали и се въртете наляво и надясно с топката. Първо в едната посока, после с другата, като се концентрирате върху движението и не допускате да се отклонявате и олюлявате.
waist
10 минути на ден и вие ще сте с тяло на богиня. Ако не вярвате, първо опитайте и после го поставяйте под съмнение. Може да удвоите програмата, когато достигнете моментът, в който тези упражнения не ви затрудняват. Експериментирайте, добавете и по-динамично подскачане, лек крос навън сред природата или плуване – гарантирано е, че съвсем скоро вие ще се радвате на образа си в огледалото.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!