You are here
Home > Здраве и красота > 5 страхотни начина да се възползвате от енергетиката на дъжда

5 страхотни начина да се възползвате от енергетиката на дъжда

Хубаво е, когато вали, а е лято – няма по-подходящо време да се погрижите за себе си

Лятото е прекрасно време на годината. Когато вали обаче, настроението на много хора се влошава, появяват се сънливост и изненадващи негативни емоции. Знаехте ли обаче за зареждащата енергия на дъжда?! Тя може да се използва така, че в крайна сметка ще се чувствате починали, отпуснати и много щастливи. Ето 5 неща, които трябва да направите в дъждовен ден:

Спете, ако има начин

В слънчеви дни сме заети с твърде много неща, но в облачни дни е лесно да заспим и да подмладим тялото. Погледнете на това като на терапия по възстановяване, особено ако лишаването от сън е хронично. А и удоволствието да заспиш, докато капките дъжд „барабанят” по прозореца е несравнимо!

Умствена работа

В студени облачни дни концентрацията се повишава, така че те са идеални за всяка умствена работа, така че в такъв момент е най-добре да се занимавате с бъдещи планове, четене, учене или други дейности. Понякога при облачно време могат да дойдат неочаквани и интересни решения, които могат да бъдат от полза в бъдеще.

Романтично общуване

Среща в облачен ден може да бъде много романтична и приятна. Когато вън вали, особено усещате топлината, нежността на любимия човек. Между другото, вкусът на някои напитки може да се обостри – на кафе, шоколад, млечни шейкове и плодове, така че когато навън вали, не се колебайте да се настроите на романтична вълна.
5 страхотни начина да се възползвате от енергетиката на дъжда
Гладуване, разтоварващ ден

Ако вали силен дъжд, особено порой, си струва да планирате диети и разтоварващи дни. В дъжда някои хора може изобщо да не се чувстват гладни, така че си струва да направите плодов ден, да отслабнете и много други. Диетите могат да бъдат много ефективни, тъй като облачното време улеснява отслабването.

Изберете парфюм

При облачно време букетът на аромата се разкрива истински, такъв, какъвто е в действителност. Именно поради тази причина си струва да избирате парфюми, парфюмирани продукти точно когато времето е облачно и дори малко студено. В облачни дни дори най-сладките композиции се разкриват красиво, така че трябва да бъдат тествани или избрани, когато вали. Ежедневните и свежи аромати могат да бъдат много красиви, в които да усетите розови, теменужки и плодови нотки. Именно тогава ароматите звучат особено красиво и вашият избраник със сигурност ще го хареса.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!