You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Актьорите от „Ирония на съдбата”: Елчин Сангу и Онур Сайлак (Бонус: Новини за останалите)

Актьорите от „Ирония на съдбата”: Елчин Сангу и Онур Сайлак (Бонус: Новини за останалите)

„Ирония на съдбата” се оказа драматичен, тежък сериал, но именно това показа скритите възможности на звездите си

„Ирония на съдбата” наистина е сериал като никой, който не сте гледали. В него няма да видите безгрешни, наивни герои и битови драми. Красавците в поредицата не са загубили екранната си магия, но за изненада на всички, най-харизматичният образ се оказа този на злодея!
Актьорите от „Ирония на съдбата”: Елчин Сангу и Онур Сайлак (Бонус: Новини за останалите)

Звездите на „Ирония на съдбата” са много познати и харесвани от зрителя, а съвместният им проект – подарък за почитателите им:

Елчин Сангу – родена да бъде под светлините на прожекторите

Тя е красавица, естествено червенокоса и много, много талантлива.

Арабите я наричат „оранжевото момиче” и все още може да играе образи на романтични девойчета. Тя обаче обича творческите предизвикателства и избра да изиграе жена, която се бори със страховете от миналото в „Ирония на съдбата”.

Елчин Сангу е родена в Измир на 13 август 1985та година. От дете прави впечатление с нетипичната си красота- наследство от таткото-черкез и с глас, който, казват, щял да ѝ донесе шеметна кариера.

Майката на Елчин е актриса. Много красива, но без особен късмет в живота. Уж дълбоко религиозния ѝ съпруг я напуска, когато детето е на две. Момиченцето се вкопчва толкова в майка си, че прокужда всеки мъж, който иска да влезе в живота им. Жената, въпреки кариерата и красотата си, до ден-днешен е сама.

Елчин Сангу расте в типично женско царство, но обградена с изкуство. Баба ѝ поклонница не театъра, леля ѝ пък се занимава с танци. Майка ѝ я вижда като успешна актриса. Момичето обаче отива в Мерсин, за да стане специалист –изкуствовед. Докато вземе диплома, опитва силите си, изучавайки Опера в Консерваторията , пишат в kinoturkey.ru.

Бързо разбира, че майка ѝ все пак е била права. Заминава за Истанбул – столицата на шоубизнеса, наема учители по английски и италиански и е готова да превземе света!

През 2011та се случват двете определящи живота ѝ събития- среща Юнус Йоздикен и получава второстепенна роля, но в проекта създал куп големи звезди – „Времето лети”. В сериала играе Жале, която се опитва да открадне сърцето на Мете /Арас Булут Йенемли/ като напомня на мъртвата му любима с омаен глас и червени коси.

Яркото присъствие на дебютантката е толкова впечатляващо, че от тогава всяка година не спира да работи. След ролите в „Какъв размер носи любовта?” и „Една любовна история” тя попада в проект, чиято звезда е Къванч Татлъту. Ролята ѝ на Гюзиде – сестрата на главния герой, отчаяно влюбена в приятеля му.

Веднага получава роля в следващ сериал. Там има възможност да играе главна роля, но приказката приключва на четвъртия епизод. Веднага след това обаче попада в летния сериал, за когото говориха дълго и много имитираха.
Любов под наем с Елчин Сангу и Баръш Ардуч
„Любов под наем” се оказа истинска находка, а партньорството ѝ с Баръш Ардуч – култово. Двамата записаха обща песен и поради огромния зрителски интерес заснеха филма „Време за щастие”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Aslan partner:)

Публикация, споделена от Elçin Sangu (@elcinsangu) на


През 2018та актрисата направи рязък завой от романтичните комедии и изигра роля във вампирска история. Историята имаше спорен успех, но още същата година червенокосата красавица прие ново предизвикателство- да изиграе майка, която се е разделила с илюзиите на младостта. Повторната ѝ среща с Къванч Татлъту изненада турската публика. Сериалът не беше посрещнат с ентусиазъм в родината, но пък в чужбина се радваше на заслужен интерес.

През настоящата година излезе на бял свят „9 пъти Лейля”. Тя посрещна мъдро и лаконично световната пандемия и сега се наслаждава на лятото в родината. Със сигурност през есента ще се завърне с изненада…

Онур Сайлак – от мъж на жена си до злодеят, когото всички харесваха

Далеч по-сложен е пътят към славата на Онур Сайлак. Роден е на 12 май преди 42 години в столицата на Турция. Семейството му е заможно и не е част от артистичните среди. Като единствен и отгледан с любов син, той наследява бащината си страст към физиката. Вижда бъдещето си в технически университет и упорито заляга над учебниците.

Физиката обаче губи очарованието си над него и той се преориентира към политиката. На таблото с обяви в университета обаче вижда реклама на студентския театър. Той отива на кастинг и от този ден нататък не се занимава с нищо друго, освен с актьорско майсторство.

Бързо получава ангажименти, но в малки роли. Зрителите и у нас обаче ще си спомнят „Брак с чужденец” и „Гордата Аси”, където изигра ролята на един от зетьовете на главната героиня- Зия. Имено в проекта, където мъжката главна роля се играе от Мурат Йълдъръм, среща едно момиче, на което дължи много.

Туба Бююкюстюн е от бързо пробилите красавици. Влюбва се в екранните си партньори и е вечно по страниците на пресата – и с успешни проекти, и с любовни истории. Двамата обаче стават големи приятели и може би това е причината да го поканят в „Огнено сърце”.
"Огнено сърце" с Туба Бююкюстюн, Онур Сайлак и Джансел Елчин
В този сериал ролята на Онур Сайлак е второстепенна, но важно – той е съперник за сърцето на главната героиня, изиграна от Туба.
Сериалът е много успешен. Интересът към Онур става по-осезаем, но големият „бонус” от него е любовта. С Туба лесно преминават от голямо приятелство в голяма любов. Тя забременява и двамата се женят тайно от пресата в Париж. Двойката се сдобива с дъщери-близначки- Топрак и Мая, и животът за всички изглежда съвършен.
Сватбата на Онур Сайлак и Туба Бююкюстюн
Актьорът продължава да снима. Известността му не намалява, но никога не е такава, че да му предложат ролята на типа, който получава момичето накрая. Бракът му не оцелява. Пресата обвинява Туба в измяна, но никой никога не чува лоша дума от устата на мъжа ѝ.

Двамата опитват да съхранят брака си, но когато не успяват, правят всичко, за да останат посветени родители на момичетата и изпълнени с уважение един към друг.

На една по-зряла възраст истинския успех го застига с участие в „Ти си моята родина”. Сериалът, който отново събра на екран Халит Ергенч и Бергюзар Корел, му даде изключително голяма възможност. Героят му беше изключително коварен тип, който се опитва да застане между съпрузите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Yarın….

Публикация, споделена от OnurSaylak (@onursaylak) на


Достоверността на образа го включи в проекта на Къванч Татлъту и Елчин Сангу. И истинската ирония на съдбата се оказа факта, че масово зрителите харесаха злодея в проекта. Вели Джевхер има страшно минало, проблеми и огромна нужда от любов. Една част от публиката дори се размечта Зейнеп да развие Стокхолмски синдром и да обикне човекът, който ненавижда.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Perşembe… @tvdizicarpisma @ayyapim

Публикация, споделена от OnurSaylak (@onursaylak) на


Сценаристите на сериала в крайна сметка „избелиха” образа му. Накрая го превърнаха в герой и приятел на Кадир. Вели Джефхер попада зад решетките на финала на „Ирония на съдбата”, но пък направи интересен „трансфер”. Имаше кратко участие в „Ямата”, където се очаква да се завърне и в новия сезон.

Онур Сайлак, който все по-често опитва силите си и в режисурата, продължава с ролите на коварни съперници. Последният му проект е „Гарван” с Баръш Ардуч.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Bu akşam… 📷 @muhsinakgun

Публикация, споделена от OnurSaylak (@onursaylak) на


Личният му живот обаче е пълен с любов. Той е горд баща на момичета, които растат и го радват всеки ден. Поддържа хармонични отношения с бившата, но в живота му има нова жена. Гьозде, която е негов мениджър, според него е Голямата любов. Като истински джентълмен обаче пред пресата заявява: „Имам голям късмет с жените в живота си!”

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Easy Riders…

Публикация, споделена от OnurSaylak (@onursaylak) на

Къванч Татлъту – не просто суперзвезда

Познавате биографията и творческите му успехи. В живота му обаче е има само една жена, тихо щастие и държи на пълната си неприкосновеност.

Летата прекарва в компанията на Чаатай Улусой, Кенан Имирзалъолу и половинките им. През останалото време работи много и върши добри дела. Участва в акциите за спасяване на застрашен вид морски костенурки и е ангажиран като посланик на УНИЦЕФ.

2020та обаче беше малко предизвикателство. След успехите на приятелите му Чаатай и Берен Саат той беше на път да снима в проект за платформата Netlflix. Опитват се да го изкушат и създателите на нов сериал за Кемал Ататюрк.

Пандемията обаче блокира всичко и за капак всенародния любимец се разболя. След като си направи изследвания се оказа, че не е поразен от коронавирус. Заболяването му обаче беше сериозно и той се оттегли в дълга изолация.

След като светът започва с плахи стъпки да се връща към нормалността, красавецът реши да се заеме с нов, изненадващ бизнес. Медиите разкриха, че е инвестирал в специализирано ателие за възстановяване на ретро автомобили.

Къванч Татлъту има малко луксозни слабости, но старите коли са едни от тях. Заради себе си и хората с подобни интереси, той реши да инвестира в място, където ще реставрират ретро-„красавици”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

neşemiz daim 🥳👊🏻

Публикация, споделена от Alperen Duymaz (@alperenduymaz) на


Алперен Дуймаз – щастлив на екрана и в живота

Симпатягата от „Горчива любов” е протеже на Къванч и също като него пази в изключителна тайна личния си живот. След „Ирония на съдбата” той снима с любимата режисьорка на Татлъту – Хилал Сарал. Залагаха се огромни надежди на „Мразовито”, където той си съперничи с Джанер Джиндорук за сърцето на Айча Айшин Туран.

Историята беше вълнуваща, играта на актьорите – прекрасна, но турският зрител не оцени модерните решения и сходността на проекта с „Черна любов”. Въпреки това сериалът беше довършен, а героят на Алперен дочака своя щастлив край.

По ирония на съдбата, младоженецът на екрана се оказа такъв и в живота. Актьорът, който преживя любовна история с Бурджу Йозберк преди три години, се влюби в учителка.

Ожени ли се Алперен Дуймаз
Сн. Хюриет

Новата му любов работеше в Анкара и за да получи назначение в Истанбул се нуждаеше от сериозна причина…като брака. Според сигурни източници на „Хюриет” на сватбата са поканени само семействата на младоженците и най-близките им приятели.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🍀 @hellodergisi

Публикация, споделена от Alperen Duymaz (@alperenduymaz) на


Мелиса Аслъ Памук – отново у дома

Красивата актриса предпочете Нидерландия в условия на световна пандемия. В Турция ѝ причиниха сериозни тревоги и много одумваха връзката със звездата на „Бешикташ” Оузхан Озякуп.

Тя никъде не потвърди отношенията им и тяхната сериозност, но упорито се говореше за годеж и сватба през 2020. Футболистът обаче беше уличен в измяна и една от заподозрените беше не друг, а колежката на Мелиса – Демет Йоздемир. Двете красавици играха заедно /и с Елчин Сангу и Къванч Татлъту/ в „С Русия в сърцето”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Сабри и Айше 💪😂 Мой любимый тандемчик в этом сериале ❤️ Все эти их передряги,подколы,всякие делишки опасные 😂 Начинающая банда мафиозников блин 😆 : 🎬 Kurt Seyit ve Sura •@melisapamuk & @durukanclkky : #karasevda#cukur#kurtseyitvesura#melisapamuk#alperenduymaz#asukozcuoğlu#emrahamir#чернаялюбовь#куртсеитиалександра#чукур#мелисапамук#альперендуймаз#асукозджиоглу#эмрах#турецкиесериалы#turkeyseason#монтаж

Публикация, споделена от Чоkнуmый монmaж видосиkoв 😆🔥 (@v.loonysoul.v) на


Брюнетката, която също е от звездния отбор на Хилал Сарал, отказа да се обяснява и предпочете да се върне при семейството си в Нидерландия. След отпадането на карантината ще посрещне новия телевизионен сезон с първия епизод на сериала „Нов живот”. Проектът е създаден на базата на американската поредица „Бодигард”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close