You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Анджелина Джоли открито за развода: Хората, които губиш, все пак остават част от теб

Анджелина Джоли открито за развода: Хората, които губиш, все пак остават част от теб

Няколко седмици след новината за развода с Брад Пит Анджелина Джоли отвори сърцето си

Анджелина Джоли няма нужда да говори. Мълчанието й понякога е по-силно от вик. Тя прекъсва тишината само, ако има нужда да каже нещо важно.
Анджелина Джоли развод
Актрисата за първи път сподели емоциите си след новината за развода си с Брад Пит. Тя изпрати посланието си не просто до алчната за сензация пблика, а до онази, която като нея е на кръстопът:

„Един ден ще се изправиш пред реалността на загубата.

Както животът продължава, дните стават нощи, ще ти стане ясно, че никога няма да спре да ти липсва този специален човек, само ще се научиш да живееш с огромната рана от липсата му.

Когато загубиш някой, без който не можеш да си представиш живота, сърцето ти се разбива и зейва и лошата новина е, че никога няма да преодолееш напълно тази загуба. Никога няма да забравиш.

Както и да е, по някакъв странен начин, това е добра новина. Той ще живее в топлината на разбитото си сърце, което никога няма напълно да се оправи, но ти ще продължиш да растеш и да живееш живота си, въпреки раната.

Това е нещо като счупена става, която никога няма напълно да се възстанови и ще продължи да боли, когато танцуваш. И ще продължиш да танцуваш с малко куцане, и точно това куцане ще придаде тежест на постиженията ти и автентичност на твоя характер.

Хората, които ги губиш, остават част от вас. Запомни и винаги цени на хубавите моменти, прекарани с тях.“

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!