You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с осмица

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с осмица

Ангелски числа с осмица бележат край, за да започне нещо ново и вълнуващо

Ако сте на път да промените живота си или не планирате, но ви е писана промяна – вашите ангели ще ви сигнализират с постоянни срещи с едни и същи комбинации от числа, които съдържат осмици. Тези ангелски числа не бива да ви плашат – всичко е за добро. Промяната ще ви доведе до щастие и просперитет, твърди Дорийн Върчу. Тя тълкува системните прояви на безплътните като конкретизира посланията, видя woman-onthe-top.net.

Комбинации от числа, съдържащи осмица

8 и 1, 811 или 881 – Краят на важен етап в живота ви настъпва с бясна скорост. Ако нещо ви тормози, успокойте се. Вижда му се свършека. Освободете се от всичко, което вече не е за вас, за да получите това, което ще ви направи щастливи наистина.

8 и 2, 822 или 882 – Чували сте, че една врата като се отваря, друга преди това се е затворила. Сега е моментът да се доверите на интуицията, която ще ви преведе през трудностите, за да получите изобилие.

8 и 3, 833 или 883 – Ангелите ви подкрепят с ангелски числа: „Продължавайте, но се концентрирайте в незримото и вложете енергия в работата си!”

8 и 4, 844 или 884 – Това със сигурност трябва да ви изясни, че някакъв етап от вашия живот завършва и трябва да разчитате на подкрепата на вашите небесни пазители. Те ще ви насочат към по-подходящо обкръжение, цели или хора, които да ви направят истински щастливи.

Краят, белязан с ангелски числа е знак за прекрасно ново начало
Краят, белязан с ангелски числа е знак за прекрасно ново начало

8 и 5, 855 или 885 – Вие сте точно на единадесет часа от значима промяна. Не се страхувайте – първо: тя е неизбежна, второ: ангелите ви бдят над вас.

8 и 6, 866 или 886 – Стягате се за промяна в материалния свят като продажба на недвижимост, например. Ако не е съвсем така, променете мисълта си и ще се изненадате как това отключва поредица от събития, които благоприятстват целите ви.

8 и 7, 877 или 887 – Доверете се на интуицията си, която ви съветва, че е време да сложите край на работа, отношения, място на живот. Това е сигнал, че ако се отървете от миналото, скоро ще се радвате на положителни промени.

8 и 9, 899 или 889 – Промяна в живота ви ще отключи събития, която много ще прилича на ефекта на доминото. Тази поредица от събития, ще прилича на поредица от раздели, но бъдете спокойни – всичко е само за ваше добро.

8 и 0, 800 или 808 – Раздялата, която ви предстои е част от Божествения план. Ако се молите за щастие и утеха, а получавате край, бъдете убедени, че тези ангелски числа ви вещаят скоро отговор на молитвите.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!