You are here
Home > Lifestyle > Българска сватба за милиони: „Отговорът” на Миню Стайков към олигарсите (Много снимки)

Българска сватба за милиони: „Отговорът” на Миню Стайков към олигарсите (Много снимки)

Докато светът коментира разточителството на милионерите в Москва, Миню Стайков подари незабравим празник на дъщеря си

До преди няколко дена светът въздиша и коментира с изумление феномена, наречен „сватба на руски олигарх”. Гуцериев и събратята му не пестиха рубли, евро и долари, за да вдигнат невиждани пиршества за децата си. Да, в останките на необятния СССР се родиха много милионери (че и милиардери)….Не си мислете обаче, че и малка България не ражда щедри богаташи. Питайте Миню Стайков!

Президентът на един от водещите комбинати за производство на алкохол у нас вече ожени двете си деца. Преди дни – сватба вдигна красивата му дъщеря. Той не отстъпи „скъпоценния си камък” на случаен човек. Сват му Благой Пишинов е строителен предприемач и двамата платиха за невиждана по мащаби сватба у нас.
minyu saykov svatba
Миню Стайков и семейството му поканиха около 400 души на тържеството, което беше „Роял Касъл“ в Елените. Като човек ценящ семейството, милионерът избра петзвездният хотел, защото е притежание на другите му сватове – Ветко и Маринела Арабаджиеви. С тях той вдигна същото пищно тържество за сина си и дъщеря им Алекс. Това обаче беше преди пет години и от тогава нещата се промениха много!

От „Флагман” споделиха любопитни подробности за празника на хубавата Яна и Петко Пишинов. Двамата формализираха отношенията си в събота, 11 юни 2016 г, но са заедно от 5 години.

За да даде благословишя на младоженците пристигна самият Сливенският митрополит Иоаникий. Те се венчаха в храма „Св. Власий“, който се намира в Свети Влас.


След венчавката, всички се отправиха на плажната ивица на „Роял Касъл“. Там ги очакваше арка от хиляди естествени цветя, под която Яна и Петко си размениха клетви.
minyu stakov dekoraciya 2
Най-веселата част от мероприятието разбира се предстоеше в балната зала на хотела. Декораторите се бяха погрижили за красиво празнично осветление със съответните романтични нюанси.
minyu stakov dekoraciya 3
Щедрият Миню Стайков доведе също западна звезда. Яна обожавала Анастейша и получи безценен подарък за сватбата си – в нейна чест да пее любимата й певица.
minyu stakov dekoraciya 4
Гостите освен изпълнение за избрани се насладиха на сватбена торта – Дизайн и изпълнение под ръководството на Шеф Борислав Екзархов. Тя тежеше цели 130 килограма и беше с дължина 2.30 метра. а вечерта завърши с традиционното светлинно шоу.


За подготовката на сватба с такъв мащаб са нужни усилията не само на щедри родители и развълнувана булка. Миню Стайков и сватовете имат прилична сметка за плащане, но и дължат благодарност на хората от сладкарница „Гаврош”, агенцията Party Service, Валерия Рекалова, която се погрижи да имат невероятна декорация от живи цветя и дори гиганта Jocker Media.

Младоженците получиха своята сватба за милиони, но двамата не са просто галени дечица с капризи. Яна например донесе на баща си диплома по бизнес администрация, която завърши в Лондон. Тя управлява солидна част от фирмите на Миню Стайков.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!