You are here
Home > Cherchez la femme > Кариера > Бетани Мота разкри тайната на успеха си: Как се става милионер на 19?

Бетани Мота разкри тайната на успеха си: Как се става милионер на 19?

Бетани Мота разкри тайните на успеха си, как се става милионерка на 19?

Бетани Мота е едно 19-годишно момиче, но в същото време и истинска звезда. Красавицата стана знаменитост в YouTube и е една от най-новите интернет звезди, на които мнозина „завиждат“. Бетани печели милиони от нейния YouTube канал, който е следван от огромен брой хора. А един от въпросите на които най-често й се налага да отговаря е: Каква е тайната на успеха ти?

Бетани Мота - как се става милионер на 19?
Бетани Мота – как се става милионер на 19?

За успеха си Бетани Мота разказва, че й е коствало много безсънни нощи, за да стигне до там, където е сега. Освен че прави популярни видеоклипове със съвети за красота и стил, тя е и модна дизайнерка, редовно гостува като съдия в шоуто „Project Runway“ и участва в шоуто „Танцувай със звездите“. Ето и нейните съвети за успех, как да успеете в интернет.

1. Бъдете себе си!

 

„Хората са привлечени точно от автентичността“, съветва младата милионерка. Тя споделя, че тайната на нейния успех се крие в това, че не се е опитала да бъде като другите или да следва модел. „Бъдете естествени, усмихнати и хората ще ви последват“, споделя още тя.

Currently in Nashville! Love this place. Where do you want to travel? ?

A photo posted by Bethany Noel Mota (@bethanynoelm) on

2. Бъдете последователни и публикувайте видеоклипове, колкото е възможно по-често В свое интервю Бетани споделя, че при заснемането и публикуването на видеоклипове в YouTube, най-важно е постоянството. „Важно е да мислите за това, което правите, да бъдете искрени и да бъдете постоянни. Нужно е да бъдете себе си и да публикувате наистина често и редовно новите си клипове. Не позволявайте феновете да ви забравят“, допълва още тя.

  Be sure to check out the DIY challenge with the winner of the @GilletteVenus #embracediy contest! Printed tights anyone? ??   A photo posted by Bethany Noel Mota (@bethanynoelm) on

3. Обичайте това, което правите

Ако го правите само, за да постигнете успех, тогава със сигурност няма да успеете. Обичайте всички нови проекти, по които работите, казва Бетани Мота. Самата тя, при всичките си ангажименти, продължава да се занимава с планиране и редактиране на нови клипове, както е правила винаги досега. Признава, че понякога се нуждае от 2 до 3 дни, за да заснеме определен видеоклип, преди да го публикува. Първо си осигурява всичко, което й е необходимо по новия проект и темата върху която иска да говори и едва след това започва да снима.

4. Поддържайте връзка с аудиторията

Дори да имате само петима последователи, трябва да се фокусирате върху аудиторията и да направите нещо качествено за тях. А най-важното преди всичко е да се забавлявате!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!